29-06-2010, 03:10 PM
Citat:Evoluam in bine sau rau?Nu cred ca se cheama evolutie. Sigur, rap-ul a avut un salt cu noile albume ale lui Spike si Guess Who (in zona necomerciala) in sensul ca au captat ceva atentie pe la TV si radio.
Citat:Suntem originali sau plagiem?Artistul roman e cam certat cu originalitate. Cel putin in zona comerciala a muzicii eu nu vad nimic original.
Citat:Si desigur artistul preferat.Spike.
@.Lynnu: nu ascult asa ceva, dar mai exista trupe de Folk in Romania? Sau de rock?
@Sucre: pacat ca muzica de calitate e cam putina si ignorata de TV si radio.
O chestie despre manele: un coleg care asculta si manele a spus: "manelele sunt toate la fel." Si cine mai potrivit sa vorbeasca decat cineva care asculta si asa ceva?
Citat:cand am fost noi asa de buni de ne-am "prafuit " in ultima vreme ? da-mi si mie niste exemple concrete .Asta ma intrebam si eu. Din melodiile mai vechi pe care le aud raman cu concluzia: versuri copilaroase si repetitive, mesaj lipsa, negative simple, plictisitoare, care dau toate aceeasi senzatie si uneori tot copilaroase.
Citat:Ca sa inchei ca deja m-am lungit prea mult , desi mai aveam de comentat fiecare cuvintel in parte , Fiecare asculta ce-i place , eu sunt de parere ca nu maneaua e problema noastra nationala .Ideea e ca lumea TREBUIE sa dea vina pe ceva.
@Aikad: hip hop-ul e cultura, rap-ul e genul de muzica reprezentativ al acelei culturi. Ai incercat Wu Tang sau Cypress Hill din afara?
Citat:Muzica de club, care are vesnic acelasi ritm si abordeaza aceeasi tema in versuri, care la randul lor se repete de nspe' mii de ori pe parcurul canteculuiEu urasc chestiile astea. Sunt singurele melodii pe care chiar nu le suport.
Citat:ÃŽnainte era Dj Rino ÅŸi SilviaAstia doi chiar erau originali si chiar imi placeau. Pacat ca nu pot rezista invaziei de David digei (nu-mi pasa cum se scrie) si ine (iar nu-mi pasa).
Citat:O aud pe blonda aia cu LollipopulMelodia aia e inspirata din vreo 5-6 alte melodii. Si nici macar videoclipul nu-i ca lumea.
Scuze de ditamai postul...
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra