Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jurnalul Secret al Laurei Palmer

Nu cred ca multi dintre voi au citit cartea . E de pe vremea lu' Ceausescu. Am descoperit-o cand eram la tara. Bantuiam prin biblioteca mamei mele si am gasit-o. E foarte buna....Dar la sfrasit raman cu cateva semne de intrebare . Cartea, apropo , este scrisa dupa un serial .
Cartea incepe cand ea primeste un jurnal la a 12-a aniversare, in anul 1984 si continuua cu primul ei sarut, prima ei relatie, abuzurile sexuale(mda....stiu, cam ciudata cartea) , cand descopera cocaina si devine obsedata si obsesia ei cu moartea. Ea avea un presentiment ca va muri ...Laura este terorizata, abuzata si ucisa de BOB. Identitatea acestuia este descoperita "in paginile rupte " din jurnal. adica eu n'am aflat cine e asta. Dar....din cate mi-a spus mama , identitatea lui BOB este descoperita in filmul "Twin Peaks: Fire Walk with Me" pe care, desigur eu nu l-am vazut. Dar BOB este, defapt tatal Laurei. Asta am aflat de la mama si de pe net.

In concluzie, cartea merita citita. Chiar daca imi trec fiori reci pe spate 43
So...cine a citit-o...Sau cine o sa faca asta...Astept pareri !
Nu crede ca speranta moare ultima ! Nu'i adevarat , e doar o poveste, un basm cu sfarsit tragic, daca tu crezi ca viata e mereu roz! Da ochii cu realitatea, nu te mai minti singur ! ||I know you lov me, xoxo 4

Răspunsuri în acest subiect
Jurnalul Secret al Laurei Palmer - de Merisoare Acre - 29-06-2010, 01:08 PM
RE: Jurnalul Secret al Laurei Palmer - de Abbeh. - 16-12-2010, 11:57 PM
RE: Jurnalul Secret al Laurei Palmer - de daphnis - 19-12-2010, 02:34 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)