28-06-2010, 04:23 PM
*Luati cartea ce mai la indemana si deschideti-o la pagina 18 si scrieti al patrulea rand. ... -"o gaina cenusie" (cartea lu' frate-miu )
* Fara sa verificati , cat e ora? - 18:14
Verificati: 18:14
* Cu ce sunteti îmbracat(a):- tricou, blugi, sosete, etc
* Inainte de a raspunde la acest chestionar la ce va uitati? -pe un blog
* Ce zgomot auziti in afara de cel al calculatorului? -boyce avenue - wonderwall
* Cand ati iesit ultima data si unde ati fost?saptamana trecuta, tabara ( nu de alta, dar ploua si nu am cu cine sa ies)
* Ce aţi visat ieri noapte? - mai bine nu spun
* Cand ati ras ultima oara? - astazi
* Ce aveti pe pereti in incaperea în care sunteti? -var albastru si verde ( e camera fratelui meu)
* Dacă ati deveni mutimilionar peste noapte, ce ati cumpara prima data? - un apartament pe gustul meu intr-o tara departe, departe de aici
* Care este ultimul film pe care l-ati vazut? - un film caruia nu ii mai stiu numele
* Ati vazut ceva ciudat azi? - da, ca de obicei
* Ce parere aveti despre acest chestionar? -
* Spune-ne ceva ce nu stim înca? - m-am tuns si mi se onduleaza parul
* Prenumele copilului dvs. , daca ar fi fetita? - Shari
* Prenumele copilului dvs. , daca ar fi băiat? -
* Ce ati dori sa va spuna D-zeu la portile Raiului? - Welcome home, sweet sacrifice!
* Dacă ati putea schimba ceva in lume ce ati schimba? - chiar multe!
* Va place sa dansati? - depinde cu cine
* George Bush? - ce mai e si cu el?
* Ce ati vazut la televizor ultima data? un film pt copii cu pitici ( frate-miu era prezent langa mine )
* Fara sa verificati , cat e ora? - 18:14
Verificati: 18:14
* Cu ce sunteti îmbracat(a):- tricou, blugi, sosete, etc
* Inainte de a raspunde la acest chestionar la ce va uitati? -pe un blog
* Ce zgomot auziti in afara de cel al calculatorului? -boyce avenue - wonderwall
* Cand ati iesit ultima data si unde ati fost?saptamana trecuta, tabara ( nu de alta, dar ploua si nu am cu cine sa ies)
* Ce aţi visat ieri noapte? - mai bine nu spun
* Cand ati ras ultima oara? - astazi
* Ce aveti pe pereti in incaperea în care sunteti? -var albastru si verde ( e camera fratelui meu)
* Dacă ati deveni mutimilionar peste noapte, ce ati cumpara prima data? - un apartament pe gustul meu intr-o tara departe, departe de aici
* Care este ultimul film pe care l-ati vazut? - un film caruia nu ii mai stiu numele
* Ati vazut ceva ciudat azi? - da, ca de obicei
* Ce parere aveti despre acest chestionar? -
* Spune-ne ceva ce nu stim înca? - m-am tuns si mi se onduleaza parul
* Prenumele copilului dvs. , daca ar fi fetita? - Shari
* Prenumele copilului dvs. , daca ar fi băiat? -
* Ce ati dori sa va spuna D-zeu la portile Raiului? - Welcome home, sweet sacrifice!
* Dacă ati putea schimba ceva in lume ce ati schimba? - chiar multe!
* Va place sa dansati? - depinde cu cine
* George Bush? - ce mai e si cu el?
* Ce ati vazut la televizor ultima data? un film pt copii cu pitici ( frate-miu era prezent langa mine )
Thank you VeVe :3