Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Escape me

hey sa pun noul capitol defpt sunt doua
ok sper sa va placa astept comentarii
a si pt FunnyRainbow - capitolul viitor va aduce explicatii suplimentare
lectura placuta

Cap VII – S-a intamplat ? Se va intampla ?
Sasuke :
Cand ma gandesc la Sakura , ma gandesc la o fata naiva , copilaroasa si atat de adorabila . Clar ca nu era pregatita pentru a sta cu fratele meu . Erau firi diferite . Ea dulce , atractiva in timp ce el atat de pasiv si rece . Extremele se atrag , dar nu rezista mult . Chiar daca de cand a aparut ea fratele meu era protector , responsabil si total transformat in bine urma sa greseasca cu ceva .
Am fost socat cand am gasit-o pe Sakura imbracata intr-un costum de delfin plin de apa . Nici nu imi aduc aminte exact ce s-a intamplat mai departe . Tot ce stiu e ca acum Sakura era in masina la mine imbracata normal si suparata din cale-afara . Prietenul ei , blondul al carui costum il purtase isi pierduse slujba .
- Vreau sa fi sincera ? De ce m-ai chemat chiar pe mine sa te ajut si sa te iau acasa ? intreb eu luand-o de mana .
- Tu m-ai protejat inca de prima data , fara macar sa ma cunosti ....spune ea strangandu-ma de mana . Hei putem sa mergem la muzeu ? Poate Kakashi are o slujba pentru Naruto .
Afara ploua , iar in interiorul muzeulului Sakura si profesorul ei aveau o discutie serioasa . Barbatul ii zambea fetei aprobandu-i cererea . Era greu sa nu observi cum oricat de imposibila parea orice cerere a Sakurei , aceasta se realiza . Nimeni nu avea curajul sa o refuze sau sa ii spuna ca o anumita situatie e incertita . Vremea devenea tot mai aspra , daca pana acum doua minute afara era o ploaie linistitoare , acum era una care mai mult te ingrozea . Picaturile de abea ca se distingeau una de cealalta in timp ce sunetul apei care se izbea de pamant suna atat de suparator in capul meu . Kakashi a venit usor in spatele nostru si asezandu-si mana pe umarul meu mi-a spus “ Poate ar trebui sa ramaneti aici pana se linisteste ploaia . “. Sakura ma privea intrebatoare , totul era la mana mea acum . Privirea ei ma facea sa-mi doresc sa fie in siguranta , asa ca am acceptat propunerea . Cine stie ce se mai poate intampla ?
Am urmat-o pe rozosina pana in camera in care ma medita deobicei . Ii placea sa petreaca timpul acolo . Nu ne vorbeam de mult timp , dar o simteam aproape ca si cum as cunoaste-o de cel putin un secol . Privea linistita vremea de afara in timp ce in mod incontrolabil ma apropiam de ea . “ Nu stiu de ce ma comport asa , dar cred ca ... te iubesc . “ Vorbele acestea le-am rostit dar nu suficient de tare pentru a ma auzii , nu aveam puterea necesara . Am privit-o atent in timp ce sa intors catre mine , imi auzise gandurile ? Nu credeam sa fim vreodata atat de aproape , nu credeam ca ma doreste asa de aproape .
- Ce crezi despre mine ? Crezi si tu ca sunt o copila ?
Nu stiam ce sa ii spun . Credeam ca-i o copila , dar iubeam asta la ea . Era atat de dulce si suava in acest fel . Nu i-am raspuns ci doar asezandu-mi mainile pe talia ei am sarutat-o dulce . Buzele sale pareau sa spuna “ Multumesc ! “ dar eu incercat sa-i transmit simplul mesaj “ Imi place copila asta ! “ . Nu avea niciun sens . Cand m-am indepartat usor de ea aceasta nu-si dezlipise mainile de ale mele . Poate era brusc si nepoliticos din partea mea , dar acum avusesem curajul . Acum era momentul . Mi-am apropiat buzele de urechea ei si i-am soptit exact ce spusesem atat de incet , dar acum cu curaj si parca plin de mandrie . Subit cand ajunsesem la “ ... te iubesc . “ nepretuitul colier al Sakurei a inceput sa lumineze . Irisul ochiului lui Horul s-a deshis emanand o lumina orbitoare . Si incepand sa ne arate atat mie cat si Sakurei scene in care ne aflam noi .
Prima scena o avea in prim plan pe Sakura care se afla confuaza pe o terasa pe care eu o revendicam. Scena i se parea cunoscuta rozaliei , vedeam asta dupa expresia chipului sau . In acel moment i-am auzit vocea spunand : “ Acum ne vom saruta . “ Si asa a fost , ne-am sarutat si paream foarte posesiv . Scenele au continuat , in toate noi eram protagonistii si eram prezentati sarutandu-ne sau imbratisandu-ne . Totusi una din toate a fost speciala cea in care Sakura era asezata pe pat , dormind cand in camera pasesc doi prieteni de-ai mei . Priveam asta usor speriat si chiar ingrozit cand unul dintre ei a incercat sa o traga de picior pe rozalie , dar nu a reusit deoarece aceasta si-a deschis ochii si l-a privit intrebandu-l “ Nu ar trebui sa fi aici . Itachi si Sasuke te-au omora daca te-ar vedea , stii ? “ . Nu i-a raspuns pana cand nu i-a strans mana si a tras-o aprope de el . Prea aproape de el . Si-a apropiat buzele de ale ei indiferent cat de rau tipa fata . Totul s-a terminat in momentul cand Itachi a intrat pe usa si s-a napustit asupracurajosului . Atunci o alta scena a aparut in fata noastra , una in care eu alergam pe holuri si intram in camera lui Itachi unde zarind-o pe Sakura am inceput sa zbier si sa fac pe nebunul . Motivul ? Desi Itachi nu facuse altceva decat sa o tina de mana , pareau atat de apropiati si tandri unul cu celalat . Scenele rulau una dupa alta. O alta era cea in care rozalia era manioasa pe mine si imi reprosa intr-una : “ Tu ma iubesti sau ce ? De ce nu ma crezi niciodata ? “ . Sakura parea din ce in ce mai speriata de imagini , puteai observa asta de la o posta . Ma tinea strans de mana si isi sprijinea capul pe umarul meu . O alta imagine a aparut apoi cu fratele meu in fata Sakurei sarutandu-i obraji rosii si soptind : “ O sa fie bine ! “.
- Hei Sakura , vine Itachi dupa tine ! se aude vocea lui Kakashi . In acel moment scenele s-au oprit , dar modul in care eram asezati ramase iar profesorul observandu-ne spusese : Oh ce dulci sunteti !
Multumim ! Spunei ca vine Itachi dupa Sakura ? Nici nu ma gandesc , am tras-o de mana pana la iesirea din muzeu luandu-ne la revedere chiar si de la portar . Ce aveam de gand ? Pai sa o duc eu intr-un loc si sa nu-l las pe Itachi sa o mai atinga vreodata . Era clar ca rozosina nu avea cum sa aiba incredere in el atata timp cat nu l-a chemat pe el ci pe mine in ajutor . Si asta nu era tot , acele imagini m-au convins ca trebuie sa fac asta , pentru ca orice s-a intamplat , o sa se mai intample .
- Ce doresti sa faci ? intreaba ea timid .
- Sa iti dovedesc ca te iubesc ! Esti gata sa vii cu mine intr-un loc frumos ?

Cap VIII - Nopte buna !
Itachi:
De ce am inchis ?Eu nici nu trebuia sa fiu acolo , munca asta e relativa , e doar o modalitate de a ma tine departe de ea ... Sakura .
Flashback
- Itachi , trebuie sa vi la Aqualand . Cred ca am o preblama destul de majora aici . Nu va dura mult promit . Te rog !
- Ce problema ? Nu iti e la moda costumul de baie ? Nu pot sa vin . Incearca sa o rezolvi singura .
- Te rog , Itachi ! Naruto si-a pierdut slujba si eu chiar am cauzat un dezastru ....
- Descurca-te !
EndFlashback
Era in bratele lui Sasuke zambind cu gura pana la urechi . Nu era un zambet fals , era plin de caldura si sentiment . Am iesit din masina si m-am indreptat fara sa-mi pese de furtuna spre ea . Statea in ploaie , parea sa incerece sa-l covinga pe Sasuke cu privire la ceva . Acesta parea usor nervos si odihnindu-si mana pe talia ei a tras-o intr-un sarut lung . Am ramas pe loc cand am vazut-o pe Sakura , nu parea sa-l respinga sau sa-i displaca . Nu am spus nimic , priveam atent scena fara sa scot niciun sunet . Cand s-au despartit m-am indreptat spre ei dorind sa creada ca nu as fi vazut nimic , dar cred ca atitudinea ma trada . Eram nervos , am luat-o de mana fara sa spun nimic si am tras-o in masina . Nici nu ii bagam in seama dorinta de a-si lua ramas bun de la Sasuke . Nu stiam ce sa cred acum . Avea sau nu sentimente pentru mine ? Ori avusese si le distrusesem eu cu totul ori nu avusese niciodata . Atat de multa munca ... ma epuiza total , dar cel mai tare ma deranja era faptul ca nu puteam fi langa ea . Vocea ei , aproape in lacrimi , de cand ma sunase imi tot revenea in minte . “ ... Te rog ! “
Privirea mea a cazut asupra ei , era toata uda . Isi daduse haina jos si incerca sa se incalzeasca . De ce era atat de uda ? De ce tremura ? De ce nu imi vorbea ? Am incercat sa uit de ea pentru cateva minute , dar nu puteam . Era acolo privindu-ma cu ochii ei cristali . Urma sa planga ? Dur , serios , rece nu era atitudiniea potrivita pentru ea . Era doar o copila , una dulce , firava nu eram potrivit pentru ea . Brusc umeri ei au inceput sa salte , iar ochii ei sa lacrimeze . Priveam atent cum lacrimile i se scurg pe fata . Plangea din nou , din vina mea ... Buzele ei s-au deschis usor si mi-au vorbit fara sa ma priveasca : ” Chiar asta e parerea ta despre mine ? Atat de tare te incurc ? Crezi ca cea mai mare problema pe care o puteam avea era costumul de baie ? “. Nu i-am raspuns ci doar , profitand de culoarea semaforului i-am intors fata spre mine . Fata ei era acum rosie si plina de tristete . Unde era zambetul de alta data ? Acel zambet dulce , acel zambet ca ma facea sa uit de orice greutate ...
- Ce e intre tine si Sasuke ? intreb eu privind-o rece
- Asta e ? incepe ea retragandu-se incet . Itachi , trebuie sa stii ca Sasuke ma place , dar eu nu sunt sigura de sentimentele mele . Stii imi placi , pe bune , dar din moment ce nu doresti sa stai cu mine banuiesc ca nu simti nimic pentru mine . De aceea cred ca nu am motiv sa ratez oferta fratelui tau , nu ?
Gata ! Nu mai suportam ce se intampla . Mi-am asezat mana in parul ei viu colorat si am tras-o intr-un sarut . Avea dreptate , o iubeam din tot sufletul dar ma comportam total aiurea cu ea . Nu imi dadeam seama ce fac , reactionam ca un nebun defiecare data . Poate am tratat-o pe Sakura cu nepasare , crezand ca va intelege la nesfarsit , dar ar fi trebuit sa imi dau seama ca nimeni nu poate astepta la nesfarsit . Acel gust dulce , unic ma facea sa sper ca i-as putea simti buzele pentru eternitate . Sau nu ? Imediat cum semaforul s-a facut verde am fost nevoit sa-mi dezlipesc buzele de ale ei , datorita soferilor care blestemau in spatele meu .
O priveam lung in timp ce tremura toata . Pielea ei fina era uda , iar eu rasucisem cutitul in rana cand am facut-o sa planga . Am asezat-o de-alungul canapelei dupa care am inceput sa-o igrijesc . Era uda , s-a schimbat . Ii era frig , i-am dat o patura . Si totusi nu era suficient deoarece , m-a tras spre ea in momentul cand am vrut sa plec in camera mea . Credeam ca il doreste pe fratele meu . Nu doream sa sufere , poate ca era mai bine sa fie cu Sasuke . Daca o iubeste si o poate face fericita . M-am apropiat de ea si asesand-o in bratele mele am inceput sa ii sarut fruntea . Nu dupa mult timp rozosina a adormit neintoarsa . Si desi somnul ii era atat de adanc incat in acea noapte am fost nevoit sa o trezesc de cateva ori pentru a fi sigur ca respira , nu aveam curajul sa o las singura . Azi a fost o zi plina pentru ea , nu ma mira ca putea dormi intr-o pozitie atat de incomoda . Tot ce ramanea de spus era : ” Noapte buna , printeso ! ”

Răspunsuri în acest subiect
Escape me - de nimeni - 12-04-2010, 02:24 PM
RE: :* Escape me :* - de sickness - 15-04-2010, 06:04 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 19-04-2010, 07:40 PM
RE: :* Escape me :* - de Zăpă - 19-04-2010, 08:00 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 26-04-2010, 06:57 PM
RE: :* Escape me :* - de Zăpă - 26-04-2010, 08:07 PM
RE: :* Escape me :* - de Elena. - 26-04-2010, 08:10 PM
RE: :* Escape me :* - de RoXuTzU - 27-04-2010, 11:11 AM
RE: :* Escape me :* - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 19-05-2010, 08:29 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 19-05-2010, 09:58 AM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 19-05-2010, 07:16 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 19-05-2010, 08:15 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 12-06-2010, 09:15 AM
RE: :* Escape me :* - de sickness - 15-06-2010, 01:46 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 17-06-2010, 01:05 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 23-06-2010, 09:36 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 23-06-2010, 08:11 PM
RE: :* Escape me :* - de sickness - 25-06-2010, 03:37 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 27-06-2010, 04:49 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 27-06-2010, 07:19 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 05-07-2010, 11:36 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 26-07-2010, 07:10 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 03-08-2010, 01:18 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 03-08-2010, 09:13 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 19-08-2010, 03:23 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 19-08-2010, 04:11 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 29-09-2010, 04:52 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 29-09-2010, 06:51 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 24-10-2010, 06:39 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 25-10-2010, 08:52 AM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 06-11-2010, 05:02 PM
RE: :* Escape me :* - de _Andreea_ - 06-11-2010, 06:11 PM
RE: :* Escape me :* - de Moon princess - 07-11-2010, 12:31 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 17-12-2010, 12:03 AM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 19-12-2010, 11:46 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 19-12-2010, 08:24 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 03-01-2011, 06:01 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 16-01-2011, 07:57 PM
RE: Escape me - de nimeni - 04-02-2011, 04:41 PM
RE: Escape me - de Savarina Ali - 04-02-2011, 05:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Escape from the dead Zummy 49 22.167 11-08-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  There is no escape from the real hell [ + 16 / 18 ] sickness 17 10.081 07-03-2011, 10:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera

Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)