Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

eu si persoana mea

Salut si multumesc pentru urare :d

Ce cărți citești?
Pai sunt destul de dependenta de romanele de dragoste 105 . Intotdeauna mi-au placut si intotdeauna imi vor placea . Imi plac cartile realiste in general .

Autor/carte preferată?
Adevarul e ca imi plac mai multe carti si nu prea pot alege , dar cel mai mult m-a impresionat ( pana acum ) " Jane Eyre " de Charlotte Bronte . Ador felul in care nareaza Bronte si felul in care descrie sentimentele protagonistei . Cartea aceasta a reusit sa imi smulga cateva lacrimi , lucru care nu mi se intampla foarte des .

Trupe preferate?
Muuuulte , dar iti voi enumera cateva : Rascal Flatts ( nu stiu daca ai auzit de ei , canta country si trebuie sa mentionez ca fiecare melodie de a lor mi-a ajuns la suflet , au acel ceva care te face sa-i adori ) , Three Days Grace ( nu cred ca mai e nevoie sa comentez ) , Linkin Park , Nickelback , Breaking Benjamin , Skillet , 3 Doors Down etc.

O melodie de suflet?
Doar una ... nu pot sa spun mai multe pls ... voi incerca sa aleg doar una ( grea decizie) . Let's see ...ummm... prima care imi vine in momentul de fata in minte e Superchick - Stand in the rain . Pur si simplu ador aceasta piesa si mesajul pe care il transmite ... Dar dupa cum am mai zis am multe piese de suflet si chiar imi e greu sa aleg .

Sper ca te-am lamurit Smile ... Astept si alte intrebari ( daca vreti bineinteles ) .
[Imagine: 2cr0ksm.png]

But I don't wanna go on living
Being so afraid of showing
Someone else my imperferctions
Even though my feet are trembling
And every word I say comes stumbling
I will bare it all , watch me unfold

Răspunsuri în acest subiect
eu si persoana mea - de Better Off Alone - 26-06-2010, 03:18 PM
RE: eu si persoana mea - de Dorothy - 26-06-2010, 04:48 PM
RE: eu si persoana mea - de Better Off Alone - 26-06-2010, 10:02 PM
RE: eu si persoana mea - de Nami - 27-06-2010, 02:13 AM