26-06-2010, 07:38 PM
Hey, draga mea, am ajuns si eu in sfarsit:)) ma mir ca am ajuns:-" Am sa incep sa iti zic intai cateva greseli, apoi parerea generala:D sper sa nu te superi, nu o fac cu rea vointa;)din contra...
-una din greselile tale e apostroful care nu are ce cauta;)) am vazut-o mai in toate capitolele si incearca sa te dezobisnuiesti :D
apoi greseli de tastare care stiu ca sunt o pacoste( eu stiu cel mai bine:))) ) : imi dresc - imi doresc
zucause
nu suporti cea ce se - nu suporti ceea ce se
-exclama tanara total dezamagita de reactia lui Jeff - lipseste punctul :))
doar sa dezlipit de perete - doar s-a dezlipit
de asi tine lacrimile in frau, - a-si tine lacrimile
vruia sa opreasca - vroia/voia sa opreasca
dar nu putea isi iubea prea mult orgoliul pentru a se inmuia tocmai acum. - dar nu putea, isi iubea prea mult orgoliul ...
de asi salva fratele cu orice pret- de a-si salva fratele cu orice pret
deajuns - de ajuns
insa nu reusau - insa nu reiseau
a introduse cheia micuta - a introdus cheia sau introduse cheia, fara a...
intreba nesigur, ridicandu`se in sezut- punct
lunandu`l in brate - luandu-l
neantelegand - neintelegand
a intrebat pustiu confuz dezlipindu`si capul de pieptul lui Rayen - punct
Vruia ca blondul - voia/vroia
di colo pana -de colo pana colo
Cred ca ai probleme cu wordul:)) fiindca s-ar putea sa iti corecteze greselile in alta limba, si eu patesc asa..asa ca ai grija
Acum parerea generala
Hmm...inteleg ca Jeff a vrut sa il faca sa sufere. Inteleg si sunt constienta ca avea sufletul inveninat, dar faza urata e ca si el a suferit si putea alege o alta hm:-? calea sa spunem pentru a il face sa sufere .Oricum Donny nu imi placuse niciodata si acum si inteleg de ce:)) e un idiot( acu observ cat e ceasu tres sa ma grabesc)
In fine, mi-a placut mult, dar grabesti actiunea. Sunt sigura ca Jeff va suferi muuult mai mult in viitorul apropiat si imi pare rau pt el, ca intr-un fel sau altu, nu a fost vina lui ca e asa prost si usor de mintit, si asa e nasol.
Imi place fratele lui Ayumu, dar cred ca planuieste ceva necurat, dar imi place:)))) Rau dar buuun=)))
Astept schimbarea lui Ay, si sper sa vi repede cu urmatorul cap. Acu tres sa plec as zice mai multe, dar timpu e impotriva mea.
Kissu si adu repede nextu! :*:X
-una din greselile tale e apostroful care nu are ce cauta;)) am vazut-o mai in toate capitolele si incearca sa te dezobisnuiesti :D
apoi greseli de tastare care stiu ca sunt o pacoste( eu stiu cel mai bine:))) ) : imi dresc - imi doresc
zucause
nu suporti cea ce se - nu suporti ceea ce se
-exclama tanara total dezamagita de reactia lui Jeff - lipseste punctul :))
doar sa dezlipit de perete - doar s-a dezlipit
de asi tine lacrimile in frau, - a-si tine lacrimile
vruia sa opreasca - vroia/voia sa opreasca
dar nu putea isi iubea prea mult orgoliul pentru a se inmuia tocmai acum. - dar nu putea, isi iubea prea mult orgoliul ...
de asi salva fratele cu orice pret- de a-si salva fratele cu orice pret
deajuns - de ajuns
insa nu reusau - insa nu reiseau
a introduse cheia micuta - a introdus cheia sau introduse cheia, fara a...
intreba nesigur, ridicandu`se in sezut- punct
lunandu`l in brate - luandu-l
neantelegand - neintelegand
a intrebat pustiu confuz dezlipindu`si capul de pieptul lui Rayen - punct
Vruia ca blondul - voia/vroia
di colo pana -de colo pana colo
Cred ca ai probleme cu wordul:)) fiindca s-ar putea sa iti corecteze greselile in alta limba, si eu patesc asa..asa ca ai grija
Acum parerea generala
Hmm...inteleg ca Jeff a vrut sa il faca sa sufere. Inteleg si sunt constienta ca avea sufletul inveninat, dar faza urata e ca si el a suferit si putea alege o alta hm:-? calea sa spunem pentru a il face sa sufere .Oricum Donny nu imi placuse niciodata si acum si inteleg de ce:)) e un idiot( acu observ cat e ceasu tres sa ma grabesc)
In fine, mi-a placut mult, dar grabesti actiunea. Sunt sigura ca Jeff va suferi muuult mai mult in viitorul apropiat si imi pare rau pt el, ca intr-un fel sau altu, nu a fost vina lui ca e asa prost si usor de mintit, si asa e nasol.
Imi place fratele lui Ayumu, dar cred ca planuieste ceva necurat, dar imi place:)))) Rau dar buuun=)))
Astept schimbarea lui Ay, si sper sa vi repede cu urmatorul cap. Acu tres sa plec as zice mai multe, dar timpu e impotriva mea.
Kissu si adu repede nextu! :*:X
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"