12-04-2008, 08:05 AM
(Ultima modificare: 12-04-2008, 08:12 AM {2} de Magica Bloom.)
.Dci din cae am citit si din cate am vazut si chiar si prietenul meu stim ca fantomele exista. Dar nu trebuie sa va speriati de ele Fantomele nu au facut niciodata vreun rau nimanui. Ele doar incearca sa atraga atentia asupra lor sa le vedem sa ne faca cunoscuta ca exista viata si in plan spiritual. Dar cei care sa zicem ca o patesc intr-un fel sau altul nu e vina fantomelor ci vina lor. De ex o fantoma daca isi face aparitia pe sosea, nu e vina ei ca x sofer intoarce capul dupa ea si pierde controlul volanului. Dar voi a-ti auzit in vreun ziar sau la vreo stire ca o fantoma a ucis in mod voit pe cineva? Desigur NU . Fantomele nu sunt periculoase deloc. Asta e doar in mintea regizorilor de filme horror ca sa fie mai interesante filmele si sa scoata cat mai multi bani din ele. Ia ganditiva daca ar fi un film cu o antoma care nu ar face nimic in afara de fenomene poltergeist ca in relaitate, nu-i asa ca filmul ar fi plictisitor?
Deci si eu si prietenul meu stim ca fantomele exista dar nu sunt periculoase absolut deloc. Asa ca nu vamai speriati degeaba de ele.
Deci si eu si prietenul meu stim ca fantomele exista dar nu sunt periculoase absolut deloc. Asa ca nu vamai speriati degeaba de ele.