24-06-2010, 05:12 PM
Eu ?! Chiar seman cu Ryu ?! Fals ! Nu-i adevarat !! Shuichi, HheelPp ! ( Desigur, l-as fi strigat pe Yuki, ca doar e fratele lui, dar credeti ca ar ridica un deget ? Sigur ca nu, nici nu i-ar pasa. Yuukii !!)... Shu... Unde esti ? Mi-e frica... Serios, oameni buni, am abia 14 ani !! Tatshu, ti-ai luat-o in freza, e vai de pielea ta !
P.S. -Sunt fata, fratilor ! Cum sa seman cu Ryu ?
Randul meu!: " Dupa cursuri, pe trotuar, dai peste o pisicuta roz, cu ochi albastri ca adancurile oceanelor, pe a carei zgarda scrie 'Shuichi'. O iei acasa, o ingrijesti, pana cand, la un moment dat, te atasezi intr-adevar de ea. Dupa luni de zile, cineva iti suna la usa, acel cineva fiind,chiar, Yuki !! Care isi cauta pisicuta pe care trebuia sa i-o dea drept cadou de aniversare lui Shuichi." Ei, i-o dai sau nu ? Argumentati, va rog ! Nu uitati ca " respectivul/a" care va raspunde, chiar se atasase de pisicuta.
P.S. -Sunt fata, fratilor ! Cum sa seman cu Ryu ?
Randul meu!: " Dupa cursuri, pe trotuar, dai peste o pisicuta roz, cu ochi albastri ca adancurile oceanelor, pe a carei zgarda scrie 'Shuichi'. O iei acasa, o ingrijesti, pana cand, la un moment dat, te atasezi intr-adevar de ea. Dupa luni de zile, cineva iti suna la usa, acel cineva fiind,chiar, Yuki !! Care isi cauta pisicuta pe care trebuia sa i-o dea drept cadou de aniversare lui Shuichi." Ei, i-o dai sau nu ? Argumentati, va rog ! Nu uitati ca " respectivul/a" care va raspunde, chiar se atasase de pisicuta.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::