23-06-2010, 11:56 PM
Hello, jurnal virtual.Se pare că am chef să scriu aici, decât să scriu de mână în celălalt, al meu, pe care numai eu îl citesc, mereu, mereu, întrebându-mă "Mă ce dracu aveam ?".Am fost în excursie, a fost bine, ce pot zice, m-am distrat mai mult singură, dar mi-a făcut plăcere să mă regăsesc prin munţi, nervozitate, oboseală, străzi, vechi, sudoare şi altele.Nu vreau să rescriu ce-am făcut acolo, am scris destul pe blog.Zilele ăstea au fost ok, ce pot spune, nu s-a întâmplat nimic impresionant.Deşi ieri m-am fericit grozav, din motive ... neînţelese de voi, muritori de rând.Azi m-am apucat să recapitulez franceza, având în vedere că în clasa a8a am făcut 150 de minute maxim în TOT anul de franceză.Îmi doresc să o vorbesc fluent, ceea ce nu voi reuşi vara asta, ştiu asta.Azi a venit o colegă la mine să mă întrebe când trebuie să mergem la şcoală să verificăm opţiunile.Plictisitor.Azi când m-am trezit la 11, m-am uitat la un film de animaţie recomandat de Hasret.Nu prea mi-a plăcut, deşi morala a fost bună.În rest, am lenevit pe pc + franceza.Trebuie să învăţ cuvinte, mai apoi îmi aduc aminte gramatica (cert e că sunt varză la passe compose şi la formarea participiului).Sunt pretty good la gramatică.
Vreau să-mi dau foc la un beţişor, da' n-am foc.
Vreau să-mi dau foc la un beţişor, da' n-am foc.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)
(Sid Vicious)