Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vin cu ganduri pasnice

Nemo, Chrissta,Loula thanks pentru urari, caldura.

Chrissta, din literatura romana cred ca il aleg pe (,) Preda, mai aleg ironia lui I. C.Caragiale , si nostalgia lui V. Alecsandri de care m am indragostit de prima data cand i am citit poezia 'Iarna'.Cred ca unele din poeziile lui Paunescu sunt bune de asemenea. Si astea numai ca sa-i fac in ciuda lui Eminescu, pentru ca nu a reusit sa ma faca sa ma indragostesc de el, sau poate ar trebui sa citesc mai multe opere de'a lui?
Sincer, nu prea e stilul meu, e o melodie faina. Nu pot sa comentez, trebuie sa ma documentez bine pentru ca sa i aduc vreo parere. Cred ca e ceva mai reusit decat varianta lui M.J. deoarece am putut intelege versurile 21
Imi pare rau ca nu pot spune nimic mai mult, insa cred ca negativul este foarte bun.

Loula, sper ca peste doua saptamani sa nu incepi sa ma urasti. 10 Sper s o iei ca pe o gluma, nu vreau sa ma urasti.
Dap, cant la pian. Desi vroiam sa invat vioara sau chitara, se pare ca nu am avut alta alternativa. Sper ca vara asta sa ma 'lipesc' de un baiat din parc (care canta in fiecare seara la chitara) si sa l rog sa ma invete si pe mine sa zdranganesc la chitara. 4

Astea fiind spuse, indraznesc sa postez mesajul.
See ya!

Răspunsuri în acest subiect
Vin cu ganduri pasnice - de chocolate muffin - 23-06-2010, 01:41 PM
RE: Vin cu ganduri pasnice - de nemo-chii - 23-06-2010, 01:55 PM
RE: Vin cu ganduri pasnice - de chrissta - 23-06-2010, 02:53 PM
RE: Vin cu ganduri pasnice - de Lori. - 23-06-2010, 04:33 PM
RE: Vin cu ganduri pasnice - de chocolate muffin - 23-06-2010, 06:44 PM
RE: Vin cu ganduri pasnice - de Savarina Ali - 23-06-2010, 08:59 PM
RE: Vin cu ganduri pasnice - de chocolate muffin - 23-06-2010, 10:31 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)