Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Orianthi

13
Nu stiam ca e un topic despre ea pe-aici.71 Din cate vad nu prea are fani pe forum [2], dar, in fine, mie cel putin imi place la nebunieee.8 Am auzit de ea relativ de curand, si la inceput nu stiam decat de melodia ei de debut, "According to you". Dar intr-o zi mi-a venit deodata sa caut si alte melodii. Si ma bucur ca m-am gandit la asta.:-> 21
So, alte melodii care imi plac:
Shut up & kiss me - care ma inveseleste si ma energizeaza.
Suffocated - care "mi-a fost alaturi" cand ma simteam mai naspa.
Think like a man - care imi place pur si simplu, in special cum suna chitara pe la final, inainte sa cante pentru ulimele 2 (?) dati refrenul.
Bad news - imi place mult cum incepe, dar si in continuare.71 Intr-un oarecare fel, mi se potriveste.
Now or never - la care adoooor refrenul.8 Ma face sa ma simt mai bine cand sunt trista, ceva gen "hai, nu renunta tocmai acum, tu detii controlul".
Si imi place melodia la "What's it gonna be", dar versurile ma cam lasa rece.71

Mai sunt unele pe care nu le-am ascultat inca, dar pe care am de gand sa le ascult. Pana acum pe astea le stiu, si inca vreo doua-trei... Oricum mi se pare talentata, mai ales ca e tanara si deja a colaborat cu artisti semnificativi.

Siii p.s. asta special pentru Nya 4 si mie mi se pare super faza aia cu "I'm a mess in a dress" si ce mai urma pe-acolo. 21 8
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

Răspunsuri în acest subiect
Orianthi - de Nya. - 11-04-2010, 05:12 PM
RE: Orianthi - de She - 22-06-2010, 07:27 PM
RE: Orianthi - de βεκi - 23-06-2010, 12:16 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)