Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love in a vicious circle [18+]

#16
Va multumesc pentru comenturi si LynnuÅŸor de ce crezi ca am pus avertizarea +18? Doar asa de forma? Nu. Acest fic nu va avea cuvintele cenzurate ca are avertizare si aproape toata actiunea se petrece pe strada si acolo nu se vorbeste frumos, dar ma rog. Nu am chef sa ma cert cu tine sau cu altcineva. Ai ceva de spun, spune-mi printr-un PM.
Sper sa va placa nextul ^^


Capitolul 7

Masina era parcata in fata vilei, sub un felinar aprins, iar roscatul astepta calm si rabdador sa cobor din masina si sa plec in casa. Eu stateam si priveau cu ciuda vila aceea. Lumina de la camera lui Ino era stinsa, cea ce insemna ca nu era casa. Pacat, ca vroiam sa fac cu ea Mortal Kombat de nu se vedea. Asta e, trebuia sa astept pana dimineata. Am oftat si l-am privit pe roscat, care imi zambi putin amuzat.
- Nu-i nimeni acasa, spun intr-un final si in voce se strecura o tenta usoara de frica.
- Sa nu imi spui ca ti-e frica de Bau-Bau, il aud cum facea misto de mine.
Am tatait enervata de comentariul acela si m-am intors cu spatele la el. Am deschis usa, ies din masina si trantesc portiera. Nu bine am iesit, ca am inceput sa dardai de frig, fiindca seriile la munte erau mult mai racoroase decat cu cele care eram obisnuita. Acest lucru nu ma oprea sa ma imi tarasc picioarele pana in casa. Aud cealalta portiera trantindu-se si niste pasi in spatele meu. Mana lui ma apuca de umar si ma intoarse usor spre el. Imi apuca barbia cu doua degete si mi-o ridica delicat. Acum ochii mei se oglindeau in ochii aceea foarte frumosi, asemenea ciocolatei amestecata cu caramel. Se apleca spre mine si am inrosit instantaneu in obraji. Imi era ciuda, fiindca roseam de fiecare data cand eram sarutata de un baiat, chiar daca sarutul se facea departe de ochii lumii. Ii simteam respiratia calda pe chip, iar ochii sai se inchisera automat. Am inchis ochii, sperand sa fie pasional si magic, dar un zgomot puternic facut dintr-un gang dintre doua vile, care erau in apropiere, ma facu sa tresar speriata. Inima imi batea atat de tare, parca era toba tribului Baluba din Africa. Intreb ce a fost asta si el se multumi doar sa zambeasca malitios si sa imi spuna ca a fost vreo mata vagaboanda. Acest lucru, nu m-a linistit defel, fiindca am auzit din nou un zgomot de acolo. Asta sigur nu a fost vreo mata vagaboanda.
Sasori incepu sa faca misto, spunand ca e Boogeyman, venit dupa mine, apoi a inceput sa chicoteasca usor. Nu era amuzant defel. I-am dat o palma pe pieptul sau muschiulos, acoperit de o camasa neagra din satin. Acesta incepu sa rada, spunandu-mi ca lovesc ca un copil mic. Aceste cuvinte au pus capac la tot. I-am futut o palma peste fata si i-am spus - mai de graba am tipat - ca numai are ce vorbi cu mine. I-am intors spatele si am pornit cu pasi hotarati spre casa.
- Deida, ce te superi asa repede? Parca ai fi un copil de cinci ani, caruia i-am furat jucaria! Scuze, doar glumeam! Il aud cum striga dupa mine.
Vroiam sa ii spun niste vorbe alese, dar am lasat-o moarta. Nu aveam nici o sansa in fata lui, mai ales ca eram obosita si speriata, si chiar cel mai mic si ciudat zgomot imi putea distrage atentia. Am intrat in casa, fara sa imi pese ca geaca de blugi, era la el in biroul discoteci. In vila era intuneric si singura lumina era venita de la becurile de inluminat de afara. Am urcat scarile cu un efort supraomenesc si tot cu acel efort m-am tarat pana in camera mea. Am inchis usa si m-am lipit de ea, lasandu-ma sa alunec pana jos. Mi-am strans genunchi la piept, punandu-mi fruntea pe ei si am inceput sa plang. De ce toti baieti cu care am fost impreuna ma tratau ca pe un copil mic? De ce faceau glume pe seama frici mele de intuneric total? Aceasta spaima o aveam de mica de la sase ani, cand m-am blocat in liftul blocului si s-a luat lumina. Am stat sapte ore pe intuneric, cu teama in suflet ca o sa pic in gol si voi muri. De atunci tresar la fiecare zgomot ciudat si mai ales ca acesta este facut pe intuneric. Am plans restul nopti si am adormit langa usa...
Dimineata m-am trezit incepenita si obosita. Draci ce am facut azi-noapte? Am alergat in jurul Japoniei? Ma ridic in picioare si ma intind. Draci am dormit pe jos si de aceea sunt franta. Ma rog, azi nu am chef sa ies din camera, nici daca Sasori vine ingenunchi la usa mea si sa imi ceara iertare, ca nu il iert. Aud un ciocanit in usa si pe ea intra cine nu vroiam sa o vad dimineata. Ino, statea in usa deschisa, intr-un halat din satin alb. Sub un ochi, avea un semn vanat de la incaierarea noastra. Parul ii se afla intr-un turban facut de prosop. Cred ca tocmai a iesit de la dus. O intreb din priviri ce vrea si aceasta imi spuse, ca Sasori cu Pein, gorilele Uchiha - ma mir ca nu-s inca la Zoo - Konana, Karin si Tayuya, sunt jos in living si te asteapta, ca vor sa merg cu ei la cinema. Am oftat si am intrebat-o pe blondina unde este Kushina. Aflu ca nu se intoarse. Deci v-a trebui sa scap eu singura de paraziti din living. Trec nervoasa pe langa tanara - care se lipi de usa, cand am trecut pe langa ea - si cobor scarile. In sufragerie se aflau bacteriile acelea infecte, care din start imi stricasera ziua. Cand ma vazu, roscatul s-a ridicat de fotobliu si a vrut sa faca un pas spre mine, dar s-a uitat in spatele meu si s-a razgandit.
- Ce cautati aici? Ii intreb, in timp ce ma indreptam spre usa din fata.
- Am venit sa te luam cu noi la cinema, il aud pe Pein cum spunea pe un ton de comanda.
Dau absenta din cap si deschid usa. Le spun ca pe aici le iesirea si sa ma lase in pace, ca nu am ce discuta cu ei. Idioti de Uchiha au inceput sa comenteze si sa se dea mari si tari, dar Sasori i-a potolit rapid. Au iesit din casa, protestand si cand roscatul trecu prin dreptul meu, imi arunca o privire nacajita, trista si de dor? Dupa ce iesi, am trantit usa in urma mea si m-am dus sus direct in camera mea. Toata ziua am stat inchisa acolo si nu am coborat nici cand mama mea veni sa ma roage sa mananc ceva. Nu am deschis usa, nici cand Naruto imi aduce ceva de papicit. Toata mancarea, ateriza peste balcon in curte, la caine. Toata noaptea am plans de ciuda. M-am indragostit ca o proasta de un idiot, insensibil si pervers. Parca as fi fost o fetita proasta care se indragosteste pentru prima data, dar bine ca nu m-am daruit lui, ca atunci chiar aveam dupa ce plange. M-am pus pe pat, adormind imbracata...
Luni dimineata veni destul de repede. Abia am avut putere, sa ma ridic din pat si sa opresc alarma de la mobil. Dupa ce am facut acest lucru imposibil, acela de a orpi mobilul, am facut cativa pasi spre usa, dar genunchi imi cedasera, iar privirea mi se intuneca...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...


Melodia pentru acest capitol
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 02-05-2010, 12:32 PM
RE: [Naruto] Love in a vicious circle +18 - de Nywa - 22-06-2010, 07:21 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-12-2010, 04:57 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de KarinaD - 11-12-2010, 07:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Assyria - 11-12-2010, 08:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 31-12-2010, 02:27 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Mariah . - 31-12-2010, 06:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 15-01-2011, 05:03 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 23-01-2011, 07:34 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 28-01-2011, 04:54 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Hanayuki - 29-01-2011, 02:03 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 29-01-2011, 05:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 03-02-2011, 11:53 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-02-2011, 11:20 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 10-02-2011, 09:49 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 11-02-2011, 04:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 11-02-2011, 07:04 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 18-02-2011, 04:28 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 18-02-2011, 05:11 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 25-02-2011, 04:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 25-02-2011, 06:19 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)