21-06-2010, 04:03 PM
Nu stiu de ce dar la fiecare comentariu care iti scoate greselile in evidenta raspunzi cam intepat.. Si deja m'am cam saturat de chestia asta numai postez ca nu primesc com, daca tot ai inceput ceva continua pana la capat. Si incearca sa asculti si ce spun userii ca totusi nu sunt batuti in cap de au scris ce au scris. Si sunt de acord cu Ink Heart.
Chestiile alea gen " Ati ghicit cine.Daca nu atunci va spun eu.. ", parca as fi fost la Telenovele in direct. Strica tot farmecul ficului.
Descrierea este cam banala. Ai cateva figuri de stil frumoase care ar putea fi imbunatatite daca nu mai scri totul atat de siropos.
Cu estetica stai cat de cat bine dar mai sunt locuri unde deranjeaza la ochi.
Naratiunea parca este scapata de sub control. Incearca sa te axezi mai mult pe o singura persoana.
Greseli detastare\exprimare sunt cu carul.
Uneori nici nu inteleg ce vrei sa exprimi, pentru ca propozitiile sunt amestecate rau.
Si acum cate'va lucruri bune: Imi place ideea si titlul ficului. Dar daca ai incerca sa mai schimbi cateva ceva ar iesi ceva foarte frumos.
Iti urez succes si multa inspiratie in continuare.
Sper sa nu te fi suparat replyul meu, dar pana la urma asta este adevarul.
Astept next-ul si ai grija ce faci cu iubaretii aia...:>
Bye:X
Chestiile alea gen " Ati ghicit cine.Daca nu atunci va spun eu.. ", parca as fi fost la Telenovele in direct. Strica tot farmecul ficului.
Descrierea este cam banala. Ai cateva figuri de stil frumoase care ar putea fi imbunatatite daca nu mai scri totul atat de siropos.
Cu estetica stai cat de cat bine dar mai sunt locuri unde deranjeaza la ochi.
Naratiunea parca este scapata de sub control. Incearca sa te axezi mai mult pe o singura persoana.
Greseli detastare\exprimare sunt cu carul.
Uneori nici nu inteleg ce vrei sa exprimi, pentru ca propozitiile sunt amestecate rau.
Si acum cate'va lucruri bune: Imi place ideea si titlul ficului. Dar daca ai incerca sa mai schimbi cateva ceva ar iesi ceva foarte frumos.
Iti urez succes si multa inspiratie in continuare.
Sper sa nu te fi suparat replyul meu, dar pana la urma asta este adevarul.
Astept next-ul si ai grija ce faci cu iubaretii aia...:>
Bye:X
I wanna feel that i`m love.. ♥
I wanna feel you.. ♥
I`m laying down on the floor, ♥
I can`t believe I`m alone.. ♥
I`m begging you on my knees, ♥
Please come back, come to me ! ♥
I feel the beat of your heart, ♥
To stay away, be apart ! ♥
I want, I need you so much. ♥
All my love, all my love, all my love is on fire, ♥