21-06-2010, 12:47 AM
(15-06-2010, 10:38 PM)Hanako A scris: Film horror+ inghetata de capsuni= ?Pai un dus in ingetata de capsuni asta ar fi rezultatul dat de mine .
De ce ? Pentru ca eu si o prietena, uneori avem obiceiul ca la 12 noaptea sa ne uitam la un film horror .......odata am gasit un film perfect de vizionat ,ne-am inteles ca la noapte sa ne uitam si am cumparat si inghetata de capsuni in cea mai mare cantitate pe care o puteam gasi .............noaptea........... incepe filmul ...............noi concetrate la film uitam de inghetata ,iar se topeste incetul cu incetul ...............la mijloc de film..............cineva a avut inspiratia sa strige tare la urechea pritenei mele ( era varu' meu mic ) .............ea find concetrata la film s-a speriat atat de tare incat a rasturnat bolul cu inghetata pe capul meu ...........eu aflandu-ma pe podea langa fotoliul unde era ea ......varu a inceput sa rada si enervata, am inceput sa alerg toata casa dupa el ................pe parcusul acesta am murdarit totul cu inghetata .............dar l-am prins pe el ........... a curatit toata noaptea casa de ingheta ........acum numai face asa ca stie ca o pateste .
Next: yaoi + fata = ?