20-06-2010, 09:40 PM
Sensul vietii . . . presupun ca fiecare are un sens al vietii . Fie el bun sau rau . M`am gandit la moarte odata la moarte , dar acum nu mai indraznesc sa ma gandesc . Pentru ce sa mori ? Stiind ca ai atatea sensuri in viata asta , atatea persoane care te iubesc , care si`ar da viata pentru tine , atatia oameni care depind de tine . Pentru ce sa`ti iei viata ? Mai bine traiesc totul . Fiecare secunda , gandindu`te ca nu se intampla acelasi lucru de doua ori . Aud de multe ori " Vreau sa mor " sau "Ce rost am eu in viata ?" . Dar ce rost ai daca mori ? Trebuie sa induri viata , pentru ca ai numai una . Sa repari ceva , sa te gandesti ca existi . Viata e frumoasa asa cum e . Grea sa usoara, este viata mea si nu las niciodata .Sensul vietii mele ? Cred ca este acela de a trai viata si a ajuta si pe altii sa o traiasca , de a fi eu in tot ceea ce fac , sensul sa inveselesc pe toata lumea cu prostiile pe care le fac , gandidu`ma ca nu se intampla a doua oara . Sensul de a indeparta lacrimile de pe chipul celor dragi . Sensul de a zice ca viata e frumoasa , asa cum e ea !