20-06-2010, 05:09 PM
>.< voi doi va mai certati mult ? ca ma faceti sa va fac eu voua capul calendar cu sensul figurat si sensul propriu daca nu incetati ^^
[edit] mi-am adus aminte, cu "sange, sangeriu, pete de sange, rosiatic" care v-au scos din minti, cititi dragilor bacovia, vedeti acolo scos din minti cu cenusiu :p in special plumb :>
[edit 2]
[edit 3] YKashim si chrissta, v-am sters posturile care, desi aveau peste 3 randuri, erau offtopic, voi nu discutati ficul, va discutati comentariile, si daca aveti ceva de comentat la acest post, tineti-le pentru voi, nu ma intereseaza parerea voastra despre ce-am scris eu.
[edit 4] Blood_Saya, nu de tine ziceam, recunosc ca am luat de la tine, dar nu tu eria vizata, era vizat Ykashim care comentase chestia cu sange, sangeriu... pe care ai scris-o tu >.<
[edit] mi-am adus aminte, cu "sange, sangeriu, pete de sange, rosiatic" care v-au scos din minti, cititi dragilor bacovia, vedeti acolo scos din minti cu cenusiu :p in special plumb :>
[edit 2]
Citat:Defapt, te duci la scoala de luni pana vineri, sambata si duminica faci teme, in vacanta faci temele de vacanta si daca ai si profi tampiti ca ai mei, nu-ti ajunge o vacanta intreaga sa le faci, apoi, daca ai fi si tu scriitor ti-ai da seama ca nu e asa usor sa compui o chestie gen "Ana are mere" pentru ca aia chiar ar fi de prost gust in fic. Btw, de cand ai ajuns mataluta sa zici ce sa faci si ce sa nu faci la ff? Ca ultima data cand am fost pe aici, eu eram "sefa" in absenta colegelor so beat it dude >.< [si da, e atac direct, ca si tine cu postul ala cu anii, mai ales cand trebuie sa critici ficul, NU comentariile]Citat:ÅŸcoala mi-a ocupat tot timpulEu nu cunosc pe nimeni care sa aibe tot timpul ocupat de scoala. Cunosc eu pe cine nu trebuie? Si, oricat de ocupat ar fi cineva, intr-un an (UN AN, 12 luni, 365 de zile, o gramada de ore) nu ai avut timp sa tastezi 20 de randuri? Si chiar si asa: tampenia tuilait era si acum un an :P
[edit 3] YKashim si chrissta, v-am sters posturile care, desi aveau peste 3 randuri, erau offtopic, voi nu discutati ficul, va discutati comentariile, si daca aveti ceva de comentat la acest post, tineti-le pentru voi, nu ma intereseaza parerea voastra despre ce-am scris eu.
[edit 4] Blood_Saya, nu de tine ziceam, recunosc ca am luat de la tine, dar nu tu eria vizata, era vizat Ykashim care comentase chestia cu sange, sangeriu... pe care ai scris-o tu >.<