20-06-2010, 04:36 PM
Asa nu se mai poate. De ce toti pe care ii intalnim si ii intrebam cu privire la Violenta cu care sunt tratate animalele spun ca ar trebui sa se faca ceva insa de ce nu se face? Majoritatea tarilor din lume care sunt cat de cat civilizate [Romania nu cred ca intra pe aici] au cate o societate in aproape fiecare oras care se ocupa cu salvarea animalelor, ingrijirea lor si tragerea la raspundere a celor care merita.
In Romania ar trebui sa se infiinteze o organizatie dinasta, un fel de "SPCA" cum este numita in America. Credeti ca cei care maltrateaza animalele, dupa ce ar primi o amenda considerabila si niste ani in inchisoare ar mai continua cu asa ceva? Sau cei care cunosc anumita persoana? Va spun eu ca nu.
Deci hai sa spunem toti STOP violentei impotriva animalelor!
In Romania ar trebui sa se infiinteze o organizatie dinasta, un fel de "SPCA" cum este numita in America. Credeti ca cei care maltrateaza animalele, dupa ce ar primi o amenda considerabila si niste ani in inchisoare ar mai continua cu asa ceva? Sau cei care cunosc anumita persoana? Va spun eu ca nu.
Deci hai sa spunem toti STOP violentei impotriva animalelor!