Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu meriţi să guşti nemurirea

Cand am vazut titlul am stat cateva secunde sa ma gandesc care ii este scopul. Exista mai multe forme de nemurire deci nu iese din discutie ca tu te-ai fi putut referii, folosind cuvantul ~nemurire~ la un subiect ce planeaza deasupra unei actiuni, aproape neobservabil. Cum oameni obisnuiti se gandesc la nemurire sau incerca sa dezbata subiecte legate de acest mister.
Cum am mai spus, sunt posibilitati multiple. Asa ca am citit comentariul de mai in sus pentru a-mi da seama ca este cu vampiri, imediat gandindu-ma ca trebuie sa citesc. Si cam asta este parerea mea:

Ca inceput este foarte bine scris, ma refer la figuri de stil, paginatie, expresi etc. darrr ~ mereu trebuie sa existe si un dar~ ai repetiti, foarte multe, care strica aproape tot. Cum a spus si Ykashim ~ sange, sangeriu, pete de sange, rosiatic~ apar de prea multe ori. Am inteles, ai vrut sa evidentiezi acest lucru, sa exprimi in ce se invarte totul, dar era indeajuns sa le folosesti de doua ori si doar in locuri care erai sigura ca le marcheaza incat cititorul sa inteleaga importanta cat si scopul lor.
Greseli am vazut dar nu am nici o pofta sa ti le spun acum, poate le descoperi singura.

Intr-adevar, apar foarte multe fic-uri cu vampiri incat, prin incercarea scriitorului sa fie cat mai original, injoseste cu totul existenta cat si misterul ce un vampir il poseda. Oamenii sunt prea orbiti de supranatural incat sa-si dea seama ce este exagerat si total idiotic pentru a fi capabili sa reactioneze ~ exemplu: mania twilight~

Oricum, bafta cu fic-ul.
Ja!
[Imagine: 97943774.png]
~Thanks Rx~!~

Fa exact lucrul de care ti-e frica!

Răspunsuri în acest subiect
RE: Nu meriţi să guşti nemurirea - de MisS.sAdiStic - 19-06-2010, 05:04 PM
RE: Nu meriţi să guşti nemurirea - de Aly - 20-06-2010, 05:09 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)