18-06-2010, 11:44 AM
Este o alegere foarte grea , deoarece ambele personaje imi plac foarte mult si au un rol destul de important in anime . Atat Ayumu cat si Eyes sunt pe placul meu , sunt intr-un fel putin diferiti , dar fiecare are cate ceva original care ma atrage . Eyes este mai mereu misterios si nu il vezi niciodata razand , nimeni nu-l poate scoate din acea stare de seriozitate . Este foarte inteligent si arata destul de bine . Ii ador parul acela alb <3 Chiar arata bine la corp , nu am cum sa mint xD Deasemenea imi place enorm cum canta , lucru care ma atrage si mai mult la el , un adevarat pianist.Dar pe langa Ayumu nu mi se pare cine stie ce personaj , deoarece Ayumu este mai bine caracterizat decat el , cu mai multe trasaturi . In primul rand este extrem de inteligent , le are cu logica nu gluma , eu la capitolul asta sunt varza=]] Imi place ca mereu rezolva toate problemele si toate misterele si niciodata nu se impacienteaza , este mereu calm , iar acest lucru merita admiratie , deoarece niciodata nu se grabeste cu treaba pe care o are . Stie sa gateasca o_o Eu ieri am scapat oul in gunoi=]] M-a impresionat foarte mult trecutul sau , a fost foarte interesant , dar in acelasi timp trist . A trait mereu cu impresia ca nu va fi niciodata in stare sa-si depaseasca fratele , traind mereu in umbra acestuia . Din fericire el se doveste a fi scaparea copiilor spintecatori , iar acest lucru il pune in evidenta , intr-o anumita lumina . Deci in concluzie il aleg pe Ayumu .
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !