17-06-2010, 11:23 PM
Loula , imi pare bine sa te cunosc . De animezup mi-a zis o prietena foarte buna. Da, imi place.Este un forum super. Ascult aproape toate genurile , inafara de muzica populara si manele ( cum am mai zis si mai sus). Un exemplu de formatie pe care o mai ascult ar fi cinema bizzare. Nu prea sunt depedenta de melodii...Multumesc pentru complimente . Vreau sa incerc sa invat sa cant la chitara. M-am uitat la aproximativ 30 de animeuri, majoritatea complete.Manga nu prea citesc si anime-ul meu preferat e Yu Yu Hakusho. Sunt singura la parinti. Crazy~Tenshi , ascult aproape toate genurile inafara de muzica populara si manele. Cantareata preferata este Britney Spears. Da, practic inot, volei si ma plimb cu rolele,bicicleta, cateodata mai si alerg. Ce nu suport ar fi sa vad ca cineva chinuie pe altcineva sau animalele. Teru, imi pare bine sa te cunosc . Si tu esti din Timisoara? Is la gen.30 si is din soarelui. Sporturile care le practic i le-am zis la Crazy~Tenshi .Da , mai scriu din cand in cand in ultima vreme dar compuneri . Nu, nu am fic-uri.