Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Let me be happy [+18] [yuri]

buna Manu si Ella [hei iese Manuella(wow Alina ce descoperire8-|)]
deci vad ca sunt oarecum acesti cititori, nu lasa si ei un com, ma dati ma un com ca nu va doare mana. cat stati sa butonati jocuri si muzica in continu, mai bine scrieti si voi un com (ca sa nu uitati cum se scrie) celor care merita, asa cum sunt aceste doua surori, care stiu sa compuna niste ficuri de te lasa cu gura cascata, un sfat prietenesc "Inchide gura, ca intra musca, citeste in continuare si lasa un com!" deci sper sa mai vad comuri pe aici ca altfel .... va beau la toti sangele >:) si nu o sa va placa dupa >:). chiar daca risc sa fac indigestie cu voi, dar macar sa ma razbun in numele celor doua scriitoare. nu ar trebui sa mi se zica drac impielitat ci "vampir drac impielitat>:)".
so fetelor, acum ar trebui sa ma refer numai la manu, deoarece ea a scris capitolul, din cate imi dau seama si deoarece ea este Amelia. so descriere ai si este foarte buna, dialog ai si nu este sec. naratiune ai din belsug si asta este iarasi bine. actiunea nu este grabita si este foarte bine. (deja m-am saturat de acest "foarte bine", ar trebui sa mai caut si eu unele sinonime, sau daca nu sa scriu in alta limba. anuntati-ma si pe mine ce limbi stiti, ca sa le folosesc pe alea;)) ). greseli de tastatura sincer am mai vazut dar le trec cu vederea, insa am vazut ca mananci unele cuvinte, ai grija draga manu, ca daca mai vad ca mananci cuvinte vei avea doua optiuni :
1. ma anunti inainte sa scri si iti gatesc sa nu iti fie foame in timul scrisului
2. te pap si eu pe tine, ca doar sunt jumatate vampir, jumatate drac impielitat si jumatate om(domnisoara, dar mai putin>:) )
deci sa imi spui ce optiune alegi, ca sa stiu, daca o alegi pe prima, ma voi gandi ce retete sa iti fac si daca o alegi pe a doua sa imi iau "babetica" si "paturica", ca doar nu vrem sa ma murdaresc si ma sperie "Bau Bau" la tine in casa, sau mai bine zis sa il sperii eu pe el >:)
deci imi place foarte mult si scuze ca nu am mai comentat ;;)
bye bye si va astept cu nextul :*:*
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!

[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

Răspunsuri în acest subiect
Let me be happy [+18] [yuri] - de Nywa - 13-06-2010, 09:14 PM
RE: Let me be happy [+18 Yuri] - made by Ella and Manu - de Savarina Ali - 17-06-2010, 06:56 PM
RE: Let me be happy [+18 Yuri] - made by Ella and Manu - de anime_addicted - 11-07-2010, 07:21 PM
RE: Let me be happy [+18] [yuri] - de Flash - 06-03-2011, 11:46 AM
RE: Let me be happy [+18] [yuri] - de Nywa - 18-03-2011, 10:01 PM
RE: Let me be happy [+18] [yuri] - de Daria - 17-12-2011, 01:38 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)