17-06-2010, 03:59 PM
Păi , pe mine nu m-au prins părinţii sau bunica , . De fapt la mine întâmplarea e oarecum mult mai ciudată. Eram la şcoală, şi cred că pe vremea aia eram a şasea. Pe la început. Şi toţi ştiu că prin a 5a, a 6a află tot copilu' de hentai. Şi , cum noi aveam calculatoare cu net în clasă, ce ne vine în minte. Bă' hai să întrăm pe un site cu hentai. Deschidem , ne adunăm vreo 20 de cretini, şi ne holbam la ăia. . Aveam şi boxe , să se audă mai bine, am dat la maxim, că era gălăgie. Şi la un moment dat, se terminase pauza. Noi, copii proşti, am crezut că am dat pe pauză , aşa că am acoperit monitorul şi l-am stins. De fapt se oprise să se încarce. Şi aveam oră cu directoarea. Noi fără nici o problemă, era linişte în clasă. Şi după ce se încărcase, se auzise, cu boxele la maxim : Ahhh! Mooore ! . Eram mici şi proşti şi nu savuram momentul. Eram super speriaţi, şi directoarea s-a dus la calculator. A aprins monitorul, şi ce vede! . Îl acoperă repede, şi începe. Cine l-a deschis ? Cine s-a uitat ? Noi nimic. Părinţi la şcoală, şedinţe, şi până la urmă i-a scăzut nota la purtare tipului cu ideea.
Acum, dacă ne mai aducem aminte râdem ca nişte idioţi, probabil cum toţi ar fi făcut .
Acum, dacă ne mai aducem aminte râdem ca nişte idioţi, probabil cum toţi ar fi făcut .