17-06-2010, 03:41 PM
Hai, mă cine n-a văzut odată vreo chestie din asta? De obicei ai mei nu ma prind, da' mi s-a întâmplat odată. Intră mama pe uşă să mă cheme la masă, fără să bată, nimica. Eu cum am auzit-o de pe hol, am oprit sonoru', daţ am zis că nu intră la mine, că lângă uşa de la camera mea mai e o uşă care dă într-un hol din care intră în dormitorul lor... en fin, intră mama pe uşă, eu opresc imediat, da' nu mă întorc spre ea, ca să nu-mi vadă mutra şi să se prindă:
-Hai la masă odată că se răceşte! mda...ea mă mai chemase de vreo două ori presupun, da' am şi eu momentele mele de semi-surzire
-Vin acuma, îi zic eu; ea face un pas spre mine
-La ce te uiţi? « offf, hai pleacă odată »
-La niÅŸte desne...
-Bine, hai odată
Norocu' meu a fost că monitorul era mai în spate şi lângă venea şifonieru', aşa că nu m-a văzut. La masă am apărut şi eu după vreo 20 de min., oricum nimeni nu mi-a zis nimic. În rest, de obicei mă uit când nu sunt ai mei acasă sau seara. Nu că mi-ar face ceva, da' mă stresează că trebuie să opresc mereu când trece cineva.
-Hai la masă odată că se răceşte! mda...ea mă mai chemase de vreo două ori presupun, da' am şi eu momentele mele de semi-surzire
-Vin acuma, îi zic eu; ea face un pas spre mine
-La ce te uiţi? « offf, hai pleacă odată »
-La niÅŸte desne...
-Bine, hai odată
Norocu' meu a fost că monitorul era mai în spate şi lângă venea şifonieru', aşa că nu m-a văzut. La masă am apărut şi eu după vreo 20 de min., oricum nimeni nu mi-a zis nimic. În rest, de obicei mă uit când nu sunt ai mei acasă sau seara. Nu că mi-ar face ceva, da' mă stresează că trebuie să opresc mereu când trece cineva.