14-06-2010, 09:15 PM
Kyaaa~ , şi eu sunt fană a trupei CN Blue . Hm , am aflat de trupă în timp ce căutam ceva bun de ascultat pe youtube . Personal , mie mi se par destul de buni . La început nu mi-au plăcut aşa de mult cum îmi plac acum , probabil datorită faptului că am urmărit You're Beautiful după ce am aflat de trupă . În orice caz , acum îmi plac foarte mult , iar preferaţii mei sunt Min Hyuk şi Yong Hwa [ desigur ; am adorat felul cum a interpretat rolul său în You're Beautiful şi e extrem de cute şi scump :3 ] . Mda , urmăresc We got married , nu mă declar fană înrăită a emisiunii , dar m-am uitat de dragul lui Yong Hwa . Yong Hwa e preferatul meu , mi se pare cel mai cute xD . E foarte scump şi random şi în acelaşi timp serios . Deşi nici ceilalţi nu arată rău .
I'm a loner mi se pare cea mai bună piesă , îmi place tare mult şi MVul mi se pare foarte bine făcut , ideea e că ador vocea lui Yong Hwa , şi sună foarte bine şi live xD . Ca şi melodii îmi mai plac a.ri.ga.tou şi Sweet Holiday foarte mult .
I'm a loner mi se pare cea mai bună piesă , îmi place tare mult şi MVul mi se pare foarte bine făcut , ideea e că ador vocea lui Yong Hwa , şi sună foarte bine şi live xD . Ca şi melodii îmi mai plac a.ri.ga.tou şi Sweet Holiday foarte mult .