13-06-2010, 12:42 AM
Pai nu prea stiu ce sa recomand ... depinde si de persoana =]]
Am sa recomand cateva melodii gen rock/alternative ... sper sa va placa ... macar unele dintre ele , deoarece stiu ca pe aici sunt mai multi fani ai rock-ului =]] So...
1. Flyleaf - All around me xD I know , in seara asta am ceva cu Flyleaf , dar este o trupa minunata , iar solista prea tare din toate punctele de vedere . De la acestia pot sa mai recomand deasemenea So sick , Sorrow si Beautiful bride .
2. Simple plan <3 Well aceasta a fost si va ramane mereu trupa mea preferata , deoarece imi plac absolut toate melodiile =]] Eu va recomand sa ascultati toate melodiile xD Dar in special Welcome to my life , Perfect , Crazy , Your love is a lie , I'm just a kid. Cu siguranta o sa va placa , deoarece intr-un fel calmeaza ascultatorul si transmit mesaje importante si pline de adevar .
3. Bowling for soup xD Yeah , si aceasta este o trupa foarte misto din punctul meu de vedere , baietii au niste voci minunate , iar cantecele lor sunt superbe ... eu va recomand sa ascultati 1985 , Almost , When we die , No opinion .
Eh , va dau direct linkurile cu tot cu versuri xD
All around me ( Flyleaf )
Sorrow ( Flyleaf )
Beautiful Bride ( Flyleaf )
So sick ( Flyleaf )
Perfect ( Simple plan )
Welcome to my life ( Simple plan )
Crazy ( Simple Plan )
I'm just a kid ( Simple plan )
Your love is a lie ( Simple plan )
1985 ( Bowling for soup )
No opinion ( Bowling for soup )
Almost ( Bowling for soup )
When we die ( Bowling for soup )
Am sa recomand cateva melodii gen rock/alternative ... sper sa va placa ... macar unele dintre ele , deoarece stiu ca pe aici sunt mai multi fani ai rock-ului =]] So...
1. Flyleaf - All around me xD I know , in seara asta am ceva cu Flyleaf , dar este o trupa minunata , iar solista prea tare din toate punctele de vedere . De la acestia pot sa mai recomand deasemenea So sick , Sorrow si Beautiful bride .
2. Simple plan <3 Well aceasta a fost si va ramane mereu trupa mea preferata , deoarece imi plac absolut toate melodiile =]] Eu va recomand sa ascultati toate melodiile xD Dar in special Welcome to my life , Perfect , Crazy , Your love is a lie , I'm just a kid. Cu siguranta o sa va placa , deoarece intr-un fel calmeaza ascultatorul si transmit mesaje importante si pline de adevar .
3. Bowling for soup xD Yeah , si aceasta este o trupa foarte misto din punctul meu de vedere , baietii au niste voci minunate , iar cantecele lor sunt superbe ... eu va recomand sa ascultati 1985 , Almost , When we die , No opinion .
Eh , va dau direct linkurile cu tot cu versuri xD
All around me ( Flyleaf )
Sorrow ( Flyleaf )
Beautiful Bride ( Flyleaf )
So sick ( Flyleaf )
Perfect ( Simple plan )
Welcome to my life ( Simple plan )
Crazy ( Simple Plan )
I'm just a kid ( Simple plan )
Your love is a lie ( Simple plan )
1985 ( Bowling for soup )
No opinion ( Bowling for soup )
Almost ( Bowling for soup )
When we die ( Bowling for soup )
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !