12-06-2010, 11:16 PM
Hello everyone, Manu is here. Ficul tau mi-a atras atentia si m-am hotarat sa il citesc si sincera sa fiu, m-a cam luat durerea de cap. De ce? Exista si o explicatie. Cam 90% din un capitol este numai dialog si in unele parti devine sec si lipsit de noima, incat aproape am adormit la el. Iar 10% este amestecatura totala. Descrierea&naratiunea sunt fal-fal, in vacanta tucarlear mama de naratiune&descriere. Fa bine si adule de acolo, fiindca ma duc eu si vai de capul lor. Actiunea e grabita saraca de ea, de a facut niste accidente de m-a luat cu groaza. Iti spun de acum, ca am criticat ficul si nu pe tine, daca ai ceva cu mine, injura-ma de toti sfinti si parinti print-un PM, dar nu schimb comentul meu nici moarta.
Ca sa evoluezi, scrie cand ai inspiratie, redu din dialog la vorbire indirecta, descrie cat mai mult posibil si putin mai detaliat. Numai grabi actiunea si las-o sa curga de la sine, ca nu-i raliu. Astept un evolutie in next. Deci vreau nextul si spor >:D<
Ca sa evoluezi, scrie cand ai inspiratie, redu din dialog la vorbire indirecta, descrie cat mai mult posibil si putin mai detaliat. Numai grabi actiunea si las-o sa curga de la sine, ca nu-i raliu. Astept un evolutie in next. Deci vreau nextul si spor >:D<
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blogYo man, chibi Manu^.^