Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru

Mie nu-mi aduce aminte de 07Ghost... 07Ghost castiga la originalitate cu mult inaintea " Betrayal knows my name ". E o poveste destul de cliseica. It remembers me about X * grafica foarte asemanatoare O.O * or Angel Sanctuary, dunno why. Si Vampire Knight... uniformele ale si semnele... bine ca nu e cu vampires. Dar primul anime care l-am avut in minte cand am inceput sa vad seria asta a fost, Tactics. The dark angel, the lonely boy who become friend with the most dangerous guy, etc. T.T Sa nu mai vorbesc ca Takahiro Sakurai... ahhh <3 interpreteaza vocea atat a lui Luka cat si a lui Haruka <3 ohh god, n-am putut sa nu recunosc acea voce dark si foarte... *daydreaming*
S-ar peste prima intrebare ca ar as putea sa dau spoilere din manga^^ hihi.
The second one, i dunno, like i already told in the start, it seems that 07Ghost has a better story, maybe the characters seem familiar but i dunno... nu le-as asemana.
Nu prea, ca si in tactics, it seems more like shoujo-ai... mai ales in manga T.T ma asteptam la mai multa actiune and so on.
Oricum, hawt guys over there, girls!!!! E must watch it o.o povestea, desi cliseica, e pusa intr-o lumina buna si grafica, foarte colorful face anime-ul si mai bine. And the opening i a way to hot.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru - de Dementhal - 12-06-2010, 12:20 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)