12-06-2010, 01:32 AM
1. Logic Eiri Yuki~scumpetea mea,il ador este cel mai frumos personaj anime yaoi si absolut perfect din toate punctele de vedere :X
2.Shuichi Shindou~un rasfatat,amuzant si talentat :]
3.Ryuchi Sakuma~si el este un dulce,se imbraca foarte hipi iar privirea ucigatoare :X
4.Seguchi Touma~tipul serios,care mereu coace cate ceva (recunosc ca uneori m`a enervat rau de tot )dar tot imi place nici eu nush de ce...
5.Mika~sora lui Yuki,e cam artagoasa dar la final sa dovedit ca are inima si arata destul de bine,in plus ii sunt recunoscatoare pentru grija pe care i`o poarta lui Yuki al meu :X
2.Shuichi Shindou~un rasfatat,amuzant si talentat :]
3.Ryuchi Sakuma~si el este un dulce,se imbraca foarte hipi iar privirea ucigatoare :X
4.Seguchi Touma~tipul serios,care mereu coace cate ceva (recunosc ca uneori m`a enervat rau de tot )dar tot imi place nici eu nush de ce...
5.Mika~sora lui Yuki,e cam artagoasa dar la final sa dovedit ca are inima si arata destul de bine,in plus ii sunt recunoscatoare pentru grija pe care i`o poarta lui Yuki al meu :X
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION...
DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song