12-06-2010, 01:15 AM
I love Junjou Romantica!!!:X Hm,de prima data cand l`am vazut am intuit ca va fii un anime EXCELENT,si de atunci continui sa`l tot vad fara sa ma plictisesc
Persoanajele mele preferate:Misaki and Usami evident ...Doamne il ador pe Usami mi se pare atat de perfect,cand e amuzant,cand e serios sau tandru...nush dar are acel ceva super atragator. Iar de Misaki ce sa mai zic:tipul rusinos...mereu cu teama de a nu deranja pe nimeni...imi place!
Episodul care mi`a placut cel mai mult:cred ca ultimul a fost emotionant peste masura,si ma bucur mult ca au ramas impreuna :X
Oricum acest anime e THE BEST!
Persoanajele mele preferate:Misaki and Usami evident ...Doamne il ador pe Usami mi se pare atat de perfect,cand e amuzant,cand e serios sau tandru...nush dar are acel ceva super atragator. Iar de Misaki ce sa mai zic:tipul rusinos...mereu cu teama de a nu deranja pe nimeni...imi place!
Episodul care mi`a placut cel mai mult:cred ca ultimul a fost emotionant peste masura,si ma bucur mult ca au ramas impreuna :X
Oricum acest anime e THE BEST!
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION...
DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song