Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ideea de shounen-ai a ficului?
Da
92.86%
39 92.86%
Nu
7.14%
3 7.14%
Total 42 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

My overcast abyss is gone [shounen-ai]

Capitol nou :x
Nu stiu daca am ajuns tarziu , sper sa nu , vreau doar sa spun ca acest capitol este superb :3 Ma uimesti din ce in ce mai mult xD Chiar evoluezi rapid , deoarece se vede o mare diferenta intre primul capitol si ultimul postat , deci lucru care este ok , poate prea bine . Imi place ca acest capitol a fost lung , desi nu am dorit sa se termine atat de repede . Chiar voiam sa mai continue , te-ai oprit fix acum cand totul devenea si mai interesant xD . Parca punctul culminant tot creste si nu se opreste , creste intr-una lasandu-ma cu sufletul la gura xD . Am tot felul de intrebari pentru urmatorul capitol , chiar vreau sa vad daca Sasuke isi da seama de sentimentele lui fata de Yuuki , deoarece incepe sa arate ca tine mult la el , chiar daca nu vrea acest lucru . Nu se poate ascunde de adevar xD
Acest capitol chiar m-a emotionat si nu glumesc . Au fost anumite faze care chiar mi-au ajuns la suflet , as fi dorit sa fiu acolo in locul personajelor xD , mai exact in locul lui Sasuke , deoarece as fi vrut sa vad cum se simte el cu adevarat cand este sarutat de catre micutul Yuuki . Cum a spus si ashya_love , te rugam sa ne descri mai mult sentimentele lui Sasuke in momentul in care este sarutat de catre baiat ,deoarece chiar suntem curiosi , noi cititorii , sa stim precis cum se simte Sasuke , deoarece acest lucru este pe placul tuturor xD

Citat:Mi-a zambit, apropiindu-se de mine si sarutandu-ma. Aveam un sentiment ciudat in mine de fiecare data cand facea asta. Parca voiam sa-l omor, dar in acelasi timp sa-l las sa continue. Yuuki… ce mi-ai facut?

Aceasta a fost partea cu sarutul , cum spuneam puteai sa descri mai mult aceasta scena , dar eu voiam sa subliniez " Yuuki..ce mi-ai facut?" . Mi-a placut extraordinar de mult , nu stiu ... am simtit ... chair nu stiu ce am simtit , dar m-a facut sa zambesc , mi-a dat un strop de fericire =]] Wow , cum am ajuns sa vorbesc , dar este adevarat . Mi-a placut foarte mult acest lucru , chiar daca pare atat de marunt ^.^

Astept urmatorul captiol cu sufletul la gura , deoarece vreau sa vad cum evolueaza lucrurile intre Sasuke si Yuuki , sa speram ca Sasuke sa mai lase din orgoliul lui xD
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
RE: My overcast abyss is gone [shounen-ai] - de βεκi - 11-06-2010, 10:44 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)