Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ideea de shounen-ai a ficului?
Da
92.86%
39 92.86%
Nu
7.14%
3 7.14%
Total 42 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

My overcast abyss is gone [shounen-ai]

Hello. Cat de mult a inceput sa-mi placa ficul asta :X. Cu fiecare capitol, devine din ce in ce mai interesant. Ce sarut dragutz acolo spre final. Imi place ca Sasuke incepe sa tina la Yuuki si ca isi cam schimba acea atitudine de dur incontrolabil. Chiar daca "meseria" lui de ninja il obliga sa fie dur, Yuuki il mai indulceste cu saruturile lui.Mi-a mai placut si ca ai postat un capitol lung si am avut ce citi.As avea totusi un sfat: incearca sa descrii un pic mai mult, adik ma refer la starile interioare ale personajelor (mai ales in timpul sarutului, si poate si ceva din decor, poate ceva legat de Yuuki, sa-l cunoastem si noi mai bine :D.
In rest e bine, folosesti bine modurile de expunere, chiar daca mai trebuie putintel lucrat la ele. Aici de exemplu ai descris bine: "M-am uitat la Yuuki. Statea incremenit, tremurand. Sangele acelui ninja se prelingea pe fata sa. M-am apropiat de el, insa nu si-a schimbat starea sau pozitia in care se afla. Nu l-am mai avzut pana acum asa." Daca ai folosi ceva de genu' mai des, cred ca ar arata ceva mai bine. Succes in continuare! kisu and bye bye

Răspunsuri în acest subiect
RE: My overcast abyss is gone [shounen-ai] - de Hetalia - 11-06-2010, 12:42 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)