09-06-2010, 08:47 AM
: ) Ok, deci... cu ce să încep? M-am uitat puțin și la videoclip și chiar voiam să menționez că e vai de capul lui, nu vreau să fiu nesimțită or something dar nu e reușit deloc. Aș zice chiar că strică melodia. Eu mi-aș fi imaginat cu totul și cu totul alt video : )) în fine,. poate ăsta nu e cel original, or something - și sper, sincer, că e așa pt. că melodia e chiar frumoasă. Îmi place vocea tipului... Ăă, deși la un moment dat am impresia că se aud mai multe voci, deci poate cântă toți la un moment dat, or something. În fine, vocea tipului ăluia e foarte tare, în sensul de drăguță, plăcută, and so on. Nu m-am uitat la versuri pt. că mi-a fost lene și așa nu le înțeleg, pt. că nu cunosc limba dar ritmul este bestial , atrăgător... Foarte plăcut, îmbinat cu vocea se aude minunat. Și instrumentalul e fain, tocmai potrivit pt. voce și pt versuri, presupun. Este o melodie destul de reușită și nu o să iau în considerare videoclipul, o să îi dau 10. Chiar e faină ; nu e prima melodie pe care o ascult pe ziua de azi, dar chiar mi-a rămas în minte, e faină de tot.
next : Outlandish -- Calling you
next : Outlandish -- Calling you