Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Like a Greek tragedy [+18] [yaoi]

Buna. Scuze ca nu ti-am lasat coment la primul capitol. Eram aproape sigura ca am facut-o (cred ca mi l-au bagat la spam). Oricum, nu conteaza. Am citit ficul tau de cand l-ai pus (adica primul capitol si asta pe care al-ai pus ieri) si imi place foarte mult. Cel mai dragut dintre personaje este Michael, pacat ca a trebuit sa moara. Acum, cand vorbesti din perspectiva lui banuiesc ca este un flash back, pentru ca in prezent l-ai prezentat ca fiind mort. Kenta pare tipul dur si plin de nervi, care ar omora o persoana dintr-o clipita, ceea ce-l face pe Michael exact opusul lui.
Mike pare un tip prea de treaba si cu suflet bun, dar fara prieteni saracutul. Mi-a placut la inceput cum ai prezentat drama prin care Kenta trece dupa moartea lui Mike, si iti iese bine, desi cred ca daca ai descrie un piculet mai mult ti-ar iesi si mai bine. Adik ai putea sa mai pui chestii induiosatoare, pentru a mai detalia putin descrierea.
De narat narezi bine, iar dialogul este bine proportionat, insa mai ai cateva greselute de tastare, dar astea se rezolva cu timpul.

Cam atat am avut de spus. astept cu narabdare nextu' si sper sa-l pui cat de repede poti :D. Povestea este foarte frumoasa, iar suspansul nu a intarziat sa apara.

Succes in continuare! kisu and bye bye :8:-h

Răspunsuri în acest subiect
Like a Greek tragedy [+18] [yaoi] - de Nywa - 13-05-2010, 07:19 PM
RE: Like a Greek tragedy [yaoi +18] - de Nywa - 07-06-2010, 12:31 PM
RE: Like a Greek tragedy [yaoi +18] - de Hetalia - 08-06-2010, 07:53 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)