06-06-2010, 10:38 PM
Uh îmi place foarte mult trupa. Mai ales G Dragon. Ca să fiu sinceră, am ascultat trupa pentru Gd, prima melodie a fost This Love, un cover după piesa celor de la ăia. . . stai că îmi stă pe limbă. . .maroon5 aşaaaaa. ăfiuuu O.o şi chiar mi-a plăcut foarte mult interpretarea lui. Melodia am ascultat.o mai întâi în engleză că în engleză am găsit-o prima dată, dar după am ddat şi de versiunea în coreeană care mi-a plăcut super mult. Cred că mă apuc să învăţ coreeana ) totuşi parcă e uşor să înveţi coreeana de la trupe dastea de kpop.
Oricum am ascultat piesele şiii mi-a plăcut foarte mult, trupa e foarte mişto. o.o Prima dată când l-am văzut pe Gd în Lp-ul Breathe i l-am arătat unei colege şi a crezut că are 17 ani O.o plus că îi stătea super mişto cu şapca aia în cap.
So plus că are o super voce.
Oricum am ascultat piesele şiii mi-a plăcut foarte mult, trupa e foarte mişto. o.o Prima dată când l-am văzut pe Gd în Lp-ul Breathe i l-am arătat unei colege şi a crezut că are 17 ani O.o plus că îi stătea super mişto cu şapca aia în cap.
So plus că are o super voce.
-