06-06-2010, 09:22 PM
Dragă Jurnalule
6.o6.2010
Azi a fost o zi relativ interesantă. Pe lângă faptul că vără'miu a avut tâmpenii în cap şi deh a venit pă la mine să mă enerveze, acum mă simt neobijnuit de mine. Ar putea să vină şi apocalipsa peste mine că nu mi-ar păsa deloc. Mă simt atât de bine şi atât de îndrăgostită. probabil că ne ia o groază de timp să păşim peste orgoliu şi mândrie dar îmi place noul ''look'' pe care viaţa mea îl are. Simt că totul e atât de perfect şi mă simt atât de împlinită psihic, emoţional şi spiritual. E atât de fantastic încânt mai ai puţin şi plângi. Nu vreau să o dau în melodrame, dar pur şi simplu mă simt atât de perfect, atât de bine, atât de perfect. Nimic nu îmi poate strica stasrea, e o stare atât de perfect şi frumoasă. De abia aştept să vină ziua mea. Vom sta pe iarbă şi vom asculta piese frumoase şi vom sta aşa la umbra unui copac. Şi mă gândeam azi toată ziua la faptul că mâine o să merg dimineaţă să-i cumpăr ceva frumos pentru el. Câbd vine la mine de ziua mea, am să-i dăruiesc acel pandantiv frumos. O să fie super că vreau să-i mai dau multe chestiuţe şi de abia aştept. Oricum, m-am gândit la astea mereu şi deci azi mi-am făcut planurile.Cu excepţia faptului că mi s-a dus dracu ' blogul meu Black Quintet unde am strâns 109 posturi, ei bine am reuşit să le salvez şi acum am făcut altul şi am pus posturile pe blogu ăla.
-