bun..deci fiti atenti atente..cum oti fi..chiar acum vroiam sa intru sa spu... ptr k stiu ca am grabit actiunea dar asta e..si sincer nici eu nu vroiam partea cu sarutl ..ptr k eu urasc chestiile astea siropoase:zuppy12: in al doilea rand faza cu...criticarea ..stiu pe cn criticati ..si eu nu am de gand sa injur pe nimeni ..ptr k sctiu k ficul meu este bun de aruncat la cos..ptr k nu am inspiratie..faza cu disclaimerul nu o stiam...dar eu am deja o carte mai bine zis o poveste...pe care ma pregatesc sa o dau la editura ..bun..dar nu este cu descrie 75 % sau mai sctiu eu ce..eu nu ma bazez pe descriere..ptr k asa pot si io sa ma apuc..sa palavragesc la o bluza 60 de randuri..deci ..sincer nu este pentru ..mine faza cu prea multa descriere sau prea multa naratiune..actiunea grabita..stiu ca am grabito ..intentia era deabia prin ..cap 4 sau 5 sa fac asa ceva. daca vreti eu mai am un fic facut ..pot sa il postez pe acela..dar nu este sasu saku...aici mai intervine ..o fata speciala..si alte cele..bine..nu prea mai este o era ma indepartata este un pic mai modern cu un pic de originalitatea prin el ....eu fac ce vreti voi ..stiu ca acest fic nu o sa aib viitor[posturi unite]
apropo..eu nu o sa mai postez....nu pentru comentarii pentru ca stiu ca nu o sa fac nimik cu acest fic..romantismul nu este pentru mine[posturi unite]
daca vreti sa postez celalat fic..o sal pun pe acela..dar va anunt din capul locului ..ca nu este bazat pe pe Descriere!!!
apropo..eu nu o sa mai postez....nu pentru comentarii pentru ca stiu ca nu o sa fac nimik cu acest fic..romantismul nu este pentru mine[posturi unite]
daca vreti sa postez celalat fic..o sal pun pe acela..dar va anunt din capul locului ..ca nu este bazat pe pe Descriere!!!