09-04-2008, 01:48 AM
Aikad:
1)Nu imi place sa ma cert pe forum....nu ma cobor atat de jos.Dar te astept pe mess.Iti iau id-ul si vorbim acolo
2)Nu stiu ce esti tu...fata..baiat si nici nu ma intereseaza.Insa de data viitoare,ai MARE grija cum vorbesti.Nu abuzez de functia mea..insa nu ma face sa te tratez asa cum nu ai vrea.Ja Ne si gomene pt off topic.
Ah...app:cauta pe net si afla ce e ala spam.Sa imi spui si mie definitia corecta.Daca eu fac spam...atunci TE ROG sa i te plangi MArinei..sau lui Cedik.Sa vedem noi care e "spammer".
1)Nu imi place sa ma cert pe forum....nu ma cobor atat de jos.Dar te astept pe mess.Iti iau id-ul si vorbim acolo
2)Nu stiu ce esti tu...fata..baiat si nici nu ma intereseaza.Insa de data viitoare,ai MARE grija cum vorbesti.Nu abuzez de functia mea..insa nu ma face sa te tratez asa cum nu ai vrea.Ja Ne si gomene pt off topic.
Ah...app:cauta pe net si afla ce e ala spam.Sa imi spui si mie definitia corecta.Daca eu fac spam...atunci TE ROG sa i te plangi MArinei..sau lui Cedik.Sa vedem noi care e "spammer".
![[Imagine: comanda1semnatura.png]](http://i261.photobucket.com/albums/ii67/GlamazoanA/comanda1semnatura.png)
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light