Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Undisclosed Desires [yaoi]

Chapter 4

"Uruha m-a tras de mana pana la primul etaj al luxoasei vile.A deschis repede usa dormitorului,m-a impins in camera iar apoi a inchis usa cu aceeasi viteza.M-a pus pe patul matrimonial din mijlocul camerei si s-a urcat deasupra mea privindu-ma intens.
-Uruha,nu...esti beat,nu sti ce faci,te rog,lasa-ma! am implorat eu sperand ca acele cuvinte vor avea vreun efect asupra lui.
-Ba stiu ce fac,stiu chiar foarte bine...,imi zise el aplecandu-se asupra mea si sarutandu-ma chiar mai pasional decat inainte.Nu m-am alaturat sarutului dar nici nu m-am opus.Era prea placut sa-l opresc.
Dupa cateva secunde blondul puse capat sarutului coborand spre gatul meu.Linse usor pielea sensibila facandu-ma sa scap cateva gemete aproape inaudibile.El zambi si isi continua parcursul spre sfarcurile mele deja intarite.Imi linse usor unul dintre ele,apoi continua rapid cu celalalt.
Incet,incet mana lui cobora spre zona mea intima, desfacandu-mi pantalonii si apoi aruncandu-i de pe mine.La fel a procedat si cu boxerii,care au ajuns aruncati undeva prin camera impreuna cu toate hainele mele si in scurt timp si ale lui.
Mana lui se juca cu mandria mea facandu-ma sa gem incontrolabil.Se ridica din nou la nivelul ochilor mei sarutandu-ma cu aceeasi intensitate ca si inainte,neoprindu-si jocul din zonele inferioare corpului meu.
-Nu...te rog...,am zis eu printre gafaieli.
-Imi pare rau Hiro...prea tarziu,spuse el lingandu-si doua degete.
A coborat din nou cu capul spre zona mea intima,luandu-mi penisul in gura si lingandu-l pe toata lungimea.Am scapat un mic scancet in momentul in care unul din degetele lui imi proba intrarea si impingandu-l inauntrul meu.Cand a reusit sa il introduca pe tot si miscarea deveni mai usoara adauga si cel de-al doilea deget.
-Imh...scoate-le afara! ma impotriveam eu tot incercand sa il dau pe Uruha jos de pe mine,folosindu-mi mainile.
-Cred ca ai dreptate,si eu am chef sa ma distrez,zise el scotandu-si degetele afara din mine si se ridica luand de pe jos o curea si legandu-mi mainile de pat,reducandu-mi mobilitatea aproape la zero.
Se aseza intre picioarele mele ridicandu-mi usor abdomenul,presandu-si mandria de micuta gaurica.
Cu o singura penetrare rapida si-a introdus tot membrul lung,erect si fierbinte in interiorul meu, facandu-ma sa tip de durere.
-Daca doare,pune-ti picioarele in jurul taliei mele si incearcsa sa te relaxezi,imi spuse el continuandu-si miscarile du-te-vino in interiorul meu.
Am facut ceea ce mi-a cerut si spre mirarea mea,avea dreptate,era mai putin dureros.
Tipetele mele de durere se transformau incet-incet in gemete de placere.Am incercat sa ma abtin din a scoate rusinoasele sunete dar pur si simplu se simtea prea bine.
La un moment dat mi-a dat drumul la maini,pe care eu le-am dus pe spatele lui,zgarindu-i pielea alba cu unghiile.
Dupa asta a mai durat doar putin pana am atins orgasmul,eliberand lichidul albicios care a ajuns pe abdomenul meu.La scurt timp s-a eliberat si el in interiorul meu iar apoi cazu peste mine in pat.
As fi putut sa ii spun cele mai urate lucruri care imi veneau in cap,dar nu mai aveam energia si nici dorinta de a o face.Tineam la el si asta cu toate ca m-a violat.Il iubeam,ce sentiment suparator si rusinos pentru un alt barbat.Dar asta era.Cu aceste ganduri am adormit si eu,langa el."

Răspunsuri în acest subiect
Undisclosed Desires [yaoi] - de Michyio - 11-05-2010, 06:41 PM
RE: Undisclosed Desires [yaoi] - de Yaku-chin - 13-05-2010, 04:38 PM
RE: Undisclosed Desires [yaoi] - de Verrine - 13-05-2010, 09:10 PM
RE: Undisclosed Desires [yaoi] - de Michyio - 14-05-2010, 12:17 AM
RE: Undisclosed Desires [yaoi] - de Michyio - 21-05-2010, 03:15 AM
RE: Undisclosed Desires [yaoi] - de Shanny. - 23-05-2010, 05:33 PM
RE: Undisclosed Desires [yaoi] - de Yaku-chin - 07-06-2010, 06:57 PM
RE: Undisclosed Desires [yaoi] - de Michyio - 24-06-2010, 09:58 PM
RE: Undisclosed Desires [yaoi] - de Yaku-chin - 27-06-2010, 11:14 PM
RE: Undisclosed Desires [yaoi] - de MaDyY - 28-06-2010, 10:02 PM
RE: Undisclosed Desires [yaoi] - de Michyio - 06-07-2010, 09:52 PM
Undisclosed Desires [yaoi] Repost - de Michyio - 02-06-2010, 07:47 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Drugged With Desires l: Hidden Feelings Miky sweetie :3 55 42.179 04-01-2012, 12:21 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)