Am mai avut acest topic şi pe alt forum.Nu eu l-am gândit, e doar o copie în română a originalului.Nu vreau să se asozieze cu acel topic 'Ce te face să zâmbeşti ?', pentru că nu e acelaşi lucru.
Aici ne vei înşirui toate motivele datorită cărora astăzi ai zâmbit.
Eu fiind cea care deschide topicul, eu voi fi cea care răspunde prima la întrebarea-mi.
Ce te-a făcut azi să zâmbeşti, Ayuka dragă ?
Astăzi am zâmbit datorită :
-dirigintei, care mi-a luat o piatră de pe inimă spunându-mi că vom rezolva problema 'aceea'.
-Andreei, care mi-a povestit ce a mai vorbit cu iubită-su pe net.
-profei de engleză, care a făcut mişto de tot în ora deschisă la clasa mea, la matematică.
-colegilor (nu stau să îi înşir) care au făcut diferite glume pe seama unora şi altora.
-profului de mate, pentru că m-a lăudat
-mie ! Da mie ! Pentru că am citit nişte chestii pe blogu-mi, de care nu-mi mai aduceam aminte şi chiar m-am făcut să zâmbesc.
Deci, dragă tovarăşe, ce te-a făcut astăzi să zâmbeşti ?
Şi un mic mare P.S : Nu spama, dragă patriot, pentru că nu e greu să scrii 2 nenorocite de rânduri cu baliverne despre nişte chestii foarte monotone.Dacă totuşi te afli în incabilitatea de a scrie atât de mult, alege o mărime mai mare pentru text, stoarce-ţi creierul ăla plin de sânge şi scoate ceva ONtopic.
Aici ne vei înşirui toate motivele datorită cărora astăzi ai zâmbit.
Eu fiind cea care deschide topicul, eu voi fi cea care răspunde prima la întrebarea-mi.
Ce te-a făcut azi să zâmbeşti, Ayuka dragă ?
Astăzi am zâmbit datorită :
-dirigintei, care mi-a luat o piatră de pe inimă spunându-mi că vom rezolva problema 'aceea'.
-Andreei, care mi-a povestit ce a mai vorbit cu iubită-su pe net.
-profei de engleză, care a făcut mişto de tot în ora deschisă la clasa mea, la matematică.
-colegilor (nu stau să îi înşir) care au făcut diferite glume pe seama unora şi altora.
-profului de mate, pentru că m-a lăudat
-mie ! Da mie ! Pentru că am citit nişte chestii pe blogu-mi, de care nu-mi mai aduceam aminte şi chiar m-am făcut să zâmbesc.
Deci, dragă tovarăşe, ce te-a făcut astăzi să zâmbeşti ?
Şi un mic mare P.S : Nu spama, dragă patriot, pentru că nu e greu să scrii 2 nenorocite de rânduri cu baliverne despre nişte chestii foarte monotone.Dacă totuşi te afli în incabilitatea de a scrie atât de mult, alege o mărime mai mare pentru text, stoarce-ţi creierul ăla plin de sânge şi scoate ceva ONtopic.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)
(Sid Vicious)