02-06-2010, 05:15 PM
Hmm ...pai sa vedem
1.Manu - sysu meu mult iubit ...cu cuare ma inteleg super bine cu ea..:X
2.Lynnusor-e o tipa super ok chiar daca nu am mai vorbit de un car de ani [sa zicem fostu meu sys mult iubit]
3.adyna_45-colegutza mea din scoala ...una din cele mai normale copile dintr-o clasa de retardati:X
4.Rx~ - gen fosta mea colega de nebuniiiii:X....si colegutsaaa mea de camera din tabara care se da smechera ca are mai multe medalii ca mine ...si care a plecat in tonitza si imi vine sa o omor pentru asta
5.Agent Ely -cealata normala din clasa respectiva
6.Child Of Sunset - hmm ... intr-un timp ne intelegeam foarte ok ...si cea care am inbunit-o cu Exilul iubirii acum ceva timp
7.Kida - alta pe care am inebunit-i ,si inca o innebunesc, cu continuarile
8.Usagi-san - e o tipa de treaba
9.Akasha-iubesc ficurile ei
1.Manu - sysu meu mult iubit ...cu cuare ma inteleg super bine cu ea..:X
2.Lynnusor-e o tipa super ok chiar daca nu am mai vorbit de un car de ani [sa zicem fostu meu sys mult iubit]
3.adyna_45-colegutza mea din scoala ...una din cele mai normale copile dintr-o clasa de retardati:X
4.Rx~ - gen fosta mea colega de nebuniiiii:X....si colegutsaaa mea de camera din tabara care se da smechera ca are mai multe medalii ca mine ...si care a plecat in tonitza si imi vine sa o omor pentru asta
5.Agent Ely -cealata normala din clasa respectiva
6.Child Of Sunset - hmm ... intr-un timp ne intelegeam foarte ok ...si cea care am inbunit-o cu Exilul iubirii acum ceva timp
7.Kida - alta pe care am inebunit-i ,si inca o innebunesc, cu continuarile
8.Usagi-san - e o tipa de treaba
9.Akasha-iubesc ficurile ei