02-06-2010, 02:17 PM
J-rock’ul , aş putea spune că este genul meu de muzică preferat <3 . Ador tot ce se exprimă prin acest gen de muzică . Prima mea formaţie de j’rock , a fost An Cafe , care încă îmi place , datorită stilului lor unic şi a vocii extraordinare a lui Miku :3 . Mi-au plăcut din prima clipă când i-am văzut într-un articol . Mda , pe atunci nu le prea aveam cu rockul şi nici cu Japonia , dar mi-a plăcut stilul lor vestimentar [ I luv visual-kei and oshare kei ] şi nu am putut să le rezist . şi dintre toate melodiile de la ei , cea care îmi place cel mai mult este MY HEART LEAPS FOR 'C' , o ador <3 .
Trupa mea preferată este însă Dir en Grey . Preferatul meu este Kyo , şi îmi plac toate melodiile de la ei , sună aşa de bine :] . Alte trupe ar mai fi : the GazettE , Moi dix Mois , Malice Mizer , Screw , Nightmare , M.U.C.C , L’arc en ciel , Deluhi şi lista poate continua .
Pot să îi ascult într-una pe cei de la Dir en Grey , sunt o trupă marfă , dar şi restul trupelor îmi plac foarte mult . Pur şi simplu le ador stilurile , fiecare sunt atât de unici , în felul lor . And I hate people which say that j'rockers look like girls , Jesus , I rilly hate that kind of people :] .
Trupa mea preferată este însă Dir en Grey . Preferatul meu este Kyo , şi îmi plac toate melodiile de la ei , sună aşa de bine :] . Alte trupe ar mai fi : the GazettE , Moi dix Mois , Malice Mizer , Screw , Nightmare , M.U.C.C , L’arc en ciel , Deluhi şi lista poate continua .
Pot să îi ascult într-una pe cei de la Dir en Grey , sunt o trupă marfă , dar şi restul trupelor îmi plac foarte mult . Pur şi simplu le ador stilurile , fiecare sunt atât de unici , în felul lor . And I hate people which say that j'rockers look like girls , Jesus , I rilly hate that kind of people :] .