02-06-2010, 10:52 AM
Ayuka , este interesant ce spui , dar atunci cand zici ca de ce Dumnezeu lasa sa fie violati copiii de patru ani ... nu cred ca este vina lui ci vina celor care comit acest pacat . El ne-a dat o viata , dar noi o facem cum vrem . In lume sunt mii de oameni rai , care au devenit ceea ce sunt nu pentru ca a vrut Dumnezeu , ci pentru ca asa au vrut ei . Noi suntem liberi sa facem ce vrem , si cand spun noi , ma refer atat la persoanele bune , cat si la cele rele . Dumnezeu ne-a dat viata , noi facem ce vrem cu ea . Si oricum viata nu e perfecta . Nu o sa vezi pe nimeni perfect pe strada cu siguranta . Nu e nici un Dumnezeu in noi , deoarece noi suntem noi si facem ceea ce ne dorim . Dar el exista undeva acolo , in lumea asta xD Ai dreptate atunci cand spui ca multi se duc la Biserica pentru a le fi iertate pacatele , apoi se apuca iar de vechiurile obiceiuri . Acestia sunt oamenii ! Dumnezeu ne lasa sa facem ce vrem =]] Asa e , nu cred ca putem schimba ceva cu siguranta ^.^ In fine , asta este parerea mea , adica in concluzie noi suntem de vina , noi nu incercam sa fim mai buni si in final se vede rezulatatul , adica ... tot noi ajungem sa suferim , nu-i asa ? =]] N-am vrut sa iti critic opinia , doamne fereste , aceea este parerea ta si ai dreptul sa gandesti asa cum iti doresti , nu ? =]
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !