01-06-2010, 06:31 PM
Mie una nu-mi place deloc o,o . Adică , vocea lui e prea dulce , prea de copil . Nici aspectul său fizic nu îmi place , nu mi se pare deloc drăguţ sau atrăgător . Adică , are şaisprezece ani parcă , dar arată de doişpe [ Doamne , e mai scund decât mine o,o ] . Nu ştiu ce văd fetele la el , nu înţeleg cum pot să îi asculte muzica . Piesele lui mi se par stupide , au acelaşi sound banal pe care îl au majoritatea pieselor de la tv , iar versurile sunt stupide . Adică , singura pe care am ascultat-o era Baby şi mă durea capul la cât de des se repetau toate versurile , iar şi iar . Ăla nu e cântec -__- .
Mă enervează atitundinea lui , se crede atât de nu ştiu cum , aşa de matur şi " şmercher " , când de fapt nu e decât un copil care are succes pentru că majoritatea lumii poate fi fraierită uşor , pentru că nu ştiu ce e aia muzică bună . O avea potenţial , dar momentan mie nu îmi place . Deloc .
Mă enervează atitundinea lui , se crede atât de nu ştiu cum , aşa de matur şi " şmercher " , când de fapt nu e decât un copil care are succes pentru că majoritatea lumii poate fi fraierită uşor , pentru că nu ştiu ce e aia muzică bună . O avea potenţial , dar momentan mie nu îmi place . Deloc .