Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sinderella's GFX

Auch, m-ai dat gata >.< ocup locul si revin cu un edit, referitor la ambele posturi...

[Edit]
First post:

1 - ahh 21 sa stii k eu niciodata nu respectam ce zicea tutorialul, intotdeauna schimbam cate ceva 21 nu era lucru pe care sa nu il schimb xD deci puteai schimba textul, insa la pozitia lui ma refer xD... in rest e perfect ^^ [cred]
2 - auch, aici nu-mi plac multe, cum ar fi - pozitia renderului, e prea nu stiu cum, puteai alege altul fiindca sunt destule... apoi ar mai fi acele "forme" [nu stiu exact ce sunt] din spate/de pe fundal care le-ai pus asa cum ai apucat... textul e bun, dar nu e bine pozitionat, asta e din cauza renderului... efecte pauza, deci si acesta lasa de dorit ^^"

Avatare: sincer, dintre cele doua il aleg pe al doilea 22 stiu k de obicei tutorialele sunt destul de grele, si de obicei ne ies semnaturi simple >.> [am patit si eu chestia asta] dar primul chiar nu imi place, nu stiu e prea... nu stiu exact cum sa ii zic... textul ala ii strica tot farmecul... negru? O.o Alte culori n-ai avut? si ceva mai jos si fontul mai mic... al doilea, poate de aceea imi place, e simplu si dragutz xD

Second post:

1 - in primul rand, e prea mica inaltimea sig-ului, apoi mi se pare mie sau imaginea care e mai mare, in lucrare e cam... neclara in partea din dreapta? poate putin si in partea stanga, dar acolo nu prea se observa... efecte, nu stiu dar park ai folosit, insa nu si pe ea, si tocmai asta e partea cea mai frumoasa a sig-ului, efectele, ele dau "savoare" lucrarii xD si stiu k te inebunesc [pe tine si pe altii] cu chestia asta, dar asa e... textul, perfect, si cam atat aici...
2 - deci =.= doua imagini... niciodata nu am fost de acord cu doua imagini, plus cu chestia de a avea ceva pe personaj, cum ar fi textul [brushul] de pe partea stanga... daca era dupa mn, faceam asa: stergeam partea din dreapta, dk poza era prea mica o duplicam, intorceam si o puneam in spatiul gol, textul, efecte si gata, sincer dk ai efecte pe lucrare nu iti mai trebuie nimic altceva 106
3 - aww XD veche, mai are rost sa critic? 21 hai k zic ce nu era bun la ea 39 imaginea duplicata [iar] din partea stanga, textul verde, si chestia din colt din stanga... nu imi dau seama ce e... >.>
4 - daca tipa ce l-a cerut, l-a vrut asa de mic, atunci nu zic nimic, dar daca asa l-ai facut tu... puteai sa il faci mai mare, si dk era mai mare era mult mai bun ^^ textul e bun [nu conteaza ce contine, ci cum arata] si iar efectele lipsesc xD

Asa, in sf gata k nu mai pot 21 credeam k nu se mai termina... si incearca niste tutoriale despre efecte, sau si mai bine, incearca-le tu, si sa vezi cum descoperi lucruri noi xDD

Hai, gambate si sper sa nu mai nimeresc asa de multe 21

[Edit2]
Wow O.o roman...
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

Răspunsuri în acest subiect
Sinderella's GFX - de Sin - 30-05-2010, 06:52 PM
RE: Sinderella's GFX - de Alysu - 30-05-2010, 07:43 PM
RE: Sinderella's GFX - de Sin - 31-05-2010, 02:18 PM
RE: Sinderella's GFX - de Alysu - 31-05-2010, 06:52 PM