Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ecstasy

Hei...sryy k v-am facut sa asteptati atat >.<

Cap 5: Pusi la punct

Cei doi baieti au ajuns la un moment dat fata in fata. Privirea fulgeratoare a lui Rei nici macar nu il misca pe blond. Dintr-o data satenul incepu a vorbi.
-Asculta aici ! Daca te mai atingi o singura data de Aika, nu stiu ce iti fac! Jur sunt in stare sa iti rup capu' ala sec.
-Hoppa, hoppa, frumoasa s-a dus cu para la iubit ... Foarte impresionant, ce sa zic ... Spuse Kotaru plictisit.
Rei deja se enervase si il prinse pe baiat de gulerul bluzei, ridicandu-l si izbindu-l de perete.
-Nu mai face pe durul cu mine, caci nu iti va merge, si vei primi un pumn in fata ta de papusel !
In urmatorul moment, Aika a intrat in clasa si nu intelegea absolut deloc de ce colegii o priveau atat de ciudat. Cand i-a vazut pe cei doi baieti, a inceput sa tipe la ei si sa-l oblige pe Rei sa nu-l mai tina pe bietul baiat suspendat. Acesta s-a linistit punandu-l jos pe blond, dar nimic nu-l impiedica sa-i arunge priviri ucigase.
-Linistiti-va, ce naiba! Doar nu aveti de gand sa va bateti in clasa. Spuse fata incercand sa se calmeze.
-Desigur ca nu o sa ne batem in clasa ... O sa ne batem pe hol. Raspune Rei vrand sa mearga catre Kotaoru, dar a fost prins de ureche de catre Aika, ce se arata nervoasa din nou.
-Nu pleci nicaieri domnule, numai afara din clasa asta!
Satena incepea sa-l traga mai tare de ureche pe bietul baiat, scotandu-l afara din clasa. Aproape toti elevii au inceput sa rada. Cam atat a fost cu baiatul cel rau. Kotaru se prapadea de ras, dar nici el nu avea sa scape usor. Aika s-a dus la el prinzandu-l de par si tragandu-l si pe el pe hol, punandu-l fata in fata cu Rei, obligandu-i sa isi ceara scuze unul altuia.
-Nici gand ! Striga cei doi in cor .
-ACUM ! Striga si Aika, incrucisandu-si bratele, incepand sa bata din picior si sa le arunce priviri ucigatoare celor doi baieti, care inca refuzau cu desavarsire sa se impace. Aika ii prinsese pe amandoi de urechi tragandu-i aproape de ea.
-Daca nu va impacati sau va cereti scuze, jur pe toata colectia mea de parfumuri din Paris ca va dezmembrez si dupa aceea va trebui sa va reasamblez din imaginatie, iar eu nu am asa ceva.
-Bine ... Uite ca renunt si imi cer eu scuze primul, spuse satenul intinzand mana catre Kotaru care a facut acelasi lucru cu un zambet fortat pe chip.
-Asa e mai bine. Haideti sa plecam odata acasa, ca m-am saturat de scoala, zise Aika, chemandu-si apoi prietena.
In timp ce mergeau spre casa, cele doua fete discutau vrute si nevrute, de la baieti la masini, de la parfumuri la pantaloni si tot asa. Urmau sa treaca pe langa o spalatorie auto, dar ghinionul lor cel mare a fost o balta mare de apa ajunsa cumva pe drumul unde circulau automobilele. Chiar atunci o masina rosie decapotabila a trecut pe langa ele, udandu-le din cap pana in picioare cu apa murdara si masina s-a oprit brusc. In timp ce Aika si prietena ei incepeau sa faca crize si sa-l injure pe cel de la volan, din automobilul rosu s-au coborat doi baieti. Erau chiar Rei si fratele sau.
-Idiotilor ! Uitati ce ne-ati facut! Suntem ude leoarca ! Striga satena in gura mare.
-Linisteste-te pisicuto ! Iti sta mai bine uda ! Spuse Rei zambind.
-Vrei cumva sa te mai iau odata de ureche ? Si de data asta jur ti-o voi rupe !
-Aika, linisteste-te... Baieti, ar fi trebuit sa aveti mai multa grija la drum. Suntem ude total, nu putem merge in halul asta acasa, cel putin eu nu voi putea ! Spuse roscata calma.
-Atunci...Veniti la noi ! Va vom usca hainele si vom avea si grija de voi ! Replica Kay privindu-si fratele, apoi zambind.
Cele doua fete s-au uitat una la alta timp de cateva secunde, iar apoi cu o scurta ezitare au acceptat. Aika s-a urcat in fata, langa Rei, care conducea, iar Mika s-a asezat in spate impreuna cu Kay. Satena incerca sa isi arajeze cumva parul in oglinda pe care o avea ca de obicei in poseta. A vrut sa se intoarca putin in spate sa ii ceara ceva prietenei sale, dar cand si-a intors privirea spre bancheta din spate a avut un soc. Roscata si cu fratele lui Rei se sarutau cu foc si parca nici unul nu dorea sa se opreasca. Aika a amutit, apoi si-a intors incet privirea spre drum.
-Ce s-a intamplat ? Intreaba Rei curios, dupa care privi si el in spate. Vazandu-i pe cei doi a inceput sa chicoteasca.
-Nu ti se pare normal ca un baiat si o fata sa se sarute, sau ce? Continua biatul privind atent drumul.
Fata nu mai spusese nimic. A tacut tot drumul pana la casa baietilor. In mai putin de 10 minute, au ajuns la locul cu pricina. Cele doua fete au privit uimite in jurul lor vazand casa intr-o curatenie de zile mari. Nu le venea sa creada ca doi baieti pot fi atat de harnici si grijitori.
Kay le-a chemat pe fete dupa el. Le-au dat toua tricouri care la prima vedere pareau lungi si le-au lasat sa se schimbe de hainele unde
-Mika... La naiba ! Tricoul asta e prea scurt ... Abia daca imi trece cu un centimetru sau doi de fund, si pantaloni largi nu port nici sa-mi dai in cap. spuse satena tragand in jos de tricoul.
Roscata zambi si a intrat in salon,. unde erau asteptate de baieti. S-a oprit pentru o secunda pentru a-i sopti pritetnei sale sa nu se rusineze si sa se paorte natural.
-Ce tot bombani tu acolo? Cum vrei sa vin asa ? Si pe langa asta spui sa ma port natural ! Esti cumva intreaga la minte ?
Mika o trase pe fata de mana punand-o exact inaintea baietiilor. Aceasta s-a aszat pe canapea tinand inca de partea de jos a tricoului si inrosindu-se incet, incet in obraji.
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]

Răspunsuri în acest subiect
Ecstasy - de Yaoi Queen - 21-03-2008, 10:16 PM
RE: Ecstasy - de Melyeter - 21-03-2008, 10:28 PM
RE: Ecstasy - de Aly - 21-03-2008, 10:45 PM
RE: Ecstasy - de Yaoi Queen - 24-03-2008, 12:34 AM
RE: Ecstasy - de Dark Shadow - 24-03-2008, 02:57 AM
RE: Ecstasy - de Melyeter - 24-03-2008, 01:37 PM
RE: Ecstasy - de Yaoi Queen - 25-03-2008, 06:06 PM
RE: Ecstasy - de Melyeter - 25-03-2008, 06:29 PM
RE: Ecstasy - de Arya - 03-04-2008, 08:30 PM
RE: Ecstasy - de Yaoi Queen - 08-04-2008, 03:19 PM
RE: Ecstasy - de andrusk - 08-04-2008, 04:27 PM