27-05-2010, 06:48 PM
Ca de obicei, m-a atras titlul si avertizarea +18. Credeam ca va fi un fic hentai, in care 'momentele' mai fierbinti sunt descrise frumos, intr-un limbaj cat mai 'artistic' daca pot sa zic asa. Dar se pare ca m-am inselat. In primul rand, limbajul e super-extrem de vulgar. Cred ca daca nu era un fic, acum luai permaban pentru limbaj vulgar:)) Cum a zis si Lynn, stelutele alea si asa-zisa 'cenzura' nu ajuta cu nimic, si un copil de clasa a-2-a care are o sora sau un frate mai mare stie ce vrea sa fie cuvantul ala. Ideea in sine....hmmm, viata unei prostituate. Nu e super-originala, fiindca am vazut la multe fic-uri faza cu fata disperata ma fac prostituata. (cred ca si Lynn a avut asa ceva, numa' ficul ala includea si droguri. Dar ea nu scria asa).
Iti dau un sfat: daca vrei sa mai ai cititori, corecteaza-ti greselile de tastare si citeste tu niste ficuri +18 sa vezi ce sinonime se folosesc pentru cuvintele traditionale de sex romanesti.
Iti dau un sfat: daca vrei sa mai ai cititori, corecteaza-ti greselile de tastare si citeste tu niste ficuri +18 sa vezi ce sinonime se folosesc pentru cuvintele traditionale de sex romanesti.