Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Postere anime

Buna.
Nu ma sperie critica, dar nici nu imi place sa ni se faca reclama proasta fara rost. Da, site-ul era in paragina dar asta doar pentru ca suntem in licenta as we speak. Daca vizitai mai des, ai fi observat ca site-ul totusi se schimba de la zi la zi, fiind de parere ca in momentul acesta arata destul de bine. Despre noi, suntem 2 studenti, Amy si Mihai, iar acela este site-ul nostru pe care vindem lucruri facute de mana. Nu suntem o firma cu sediu si magazin online asa cum este akiba station sau altele. Deci nu avem cum sa aratam asa de serios. Site-ul este creat intr-o maniera silly 'n funny, asta nu pentru a prinde la public ci pentru ca asa suntem noi. Engleza stim , te asigur. Eng de acolo e scrisa la misto. Nu am crezut ca pune cineva botul la asa ceva. Despre modul de comanda. Ce-i gresit la el? Livrare personala daca esti din Bucuresti si vrei sa te asiguri ca nu ti se fac lucrurile praf prin posta. Ne intalnim undeva gen Romana , produsele ti se pun in brate si tu platesti. Cu posta e usor. Ramburs. De la sine inteles. Iti trimitem pachetul.Tu primesti instiintare de la posta ca ai primit un pachet si te duci sa-l ridici.Evident, nu-l poti ridica fara sa platesti valoarea pachetului si taxele postale.Nu suntem raspunzatori de ce se intampla la posta. Reduceri sunt mereu pe site. Lol, cu gif-urile nu vad care-i treaba. Sunt fata si mie imi plac. Desenele mele...hmm..stiu si eu ca nu sunt asa de bune dar lucrez la a le face perfecte. Daca ar trebui sa le vand sau nu, cred ca numai eu pot decide si cei care viziteaza site-ul.La urma urmei am vandut deja 8 postere si nu e nimeni obligat sa cumpere. Gusturile nu se discuta.De asemenea printam postere cu ce doreste clientul. Despre Vu-metre... ti-am ascultat critica si am pus explicatii si pentru cei care nu stiu ce sunt. Preturi au de ceva vreme. Intrebuintari...pff ..poti sa ti-l pui si in cap daca iti permite lungimea cablului si crezi ca ti-ar sta bine cu el pe cap.Se pun unde vrei atata vreme cat ajunge cablul la PC. Apoi ii dai drumul si te minunezi 3. In concluzie, site-ul nu este o teapa dar nici nu suntem akiba station. Cand o sa avem bani o sa facem si noi firma probabil, dar pana atunci, mai e. Oricum, multumim pentru critica constructiva. ( a trebuit sa fac alt cont. al meu nu mai mergea 22 nici dupa 10 resetari de parola. )

Răspunsuri în acest subiect
Postere anime - de SunLuvrAmy - 23-05-2010, 11:23 PM
RE: Postere anime - de Flaw - 24-05-2010, 11:47 AM
RE: Postere anime - de amysunluvr - 27-05-2010, 03:14 PM
RE: Postere anime - de Flaw - 27-05-2010, 11:19 PM
RE: Postere anime - de amysunluvr - 28-05-2010, 12:33 AM
RE: Postere anime - de Flaw - 29-05-2010, 10:28 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)