26-05-2010, 08:19 PM
Imi plac foarte multe anime-uri , desi cred ca cel mai frumos anime vizionat de mine este Nana . Povestea anime-ului m-a lasat cu o impresie nemaipomenita , un anime demn de invidiat care merita admiratie . Personajele sunt diferite ca personalitate si acest lucru ii face speciali in felul lor . Nu cred ca exista personaj care sa-mi displaca , deoarece parca fiecare dintre ei are un rol important in anime . Hachi este o tipa atat de naiva si prostuta care s-a indragostit de prea multe ori si a ajuns sa sufere de fiecare data . Pacat ca nu a ramas cu Nobu in final , dar nu spun ca celalalt baiat nu a fost o alegere buna . Parca anime-ul a dorit sa ne impartaseasca mesaje despre viata si intr-un fel a reusit . A aratat prin cate trec oamenii si ca dragostea adevarata nu va disparea niciodata . Cuplul meu preferat este Nana si Ren . Sunt foarte draguti impreuna <3
Imi mai place deasemenea si Toradora , un anime romance foarte reusit din punctul meu de vedere . Personajele m-au uimit complet , iar in Taiga ma regasesc cel mai mult . Tipa este prea tare si prea amuzanta . Ea si cu Ryuuji fac un cuplu perfect , parca se completeaza unul pe celalalt . Ryuuji este atat de kawaai , prea sweet si mereu o protejeaza pe Taiga . Orice fata si-ar dori un prieten ca el =]] M-am indragostit de el inca din prima clipa in care l-am vazut .Am ras foarte mult la unele faze =]] . Pacat ca s-a terminat repede , deoarece eu una as fi dorit sa mai continue , povestea a fost foarte originala , iar actiunea bine structurata . Grafica deasemenea de nota 10+ . Nimic de criticat nici la acest anime .
Cam acestea doua ar fi preferatele mele , desi am spus Nana ca este cel mai frumos anime , nu pot spune ca Toradora se afla mai jos de el , deoarece sunt doua anime-uri romance la fel de frumoase . Nu cred ca pot alege intre ele .
Ca anime-uri romance imi mai plac si Mermaid Melody , Paradise kiss , Peach Girl si multe altele =]] Deasemenea imi mai place si Vampire Knight , Junjou Romantica , Gravitation , Elfen Lied si bla bla xD
Imi mai place deasemenea si Toradora , un anime romance foarte reusit din punctul meu de vedere . Personajele m-au uimit complet , iar in Taiga ma regasesc cel mai mult . Tipa este prea tare si prea amuzanta . Ea si cu Ryuuji fac un cuplu perfect , parca se completeaza unul pe celalalt . Ryuuji este atat de kawaai , prea sweet si mereu o protejeaza pe Taiga . Orice fata si-ar dori un prieten ca el =]] M-am indragostit de el inca din prima clipa in care l-am vazut .Am ras foarte mult la unele faze =]] . Pacat ca s-a terminat repede , deoarece eu una as fi dorit sa mai continue , povestea a fost foarte originala , iar actiunea bine structurata . Grafica deasemenea de nota 10+ . Nimic de criticat nici la acest anime .
Cam acestea doua ar fi preferatele mele , desi am spus Nana ca este cel mai frumos anime , nu pot spune ca Toradora se afla mai jos de el , deoarece sunt doua anime-uri romance la fel de frumoase . Nu cred ca pot alege intre ele .
Ca anime-uri romance imi mai plac si Mermaid Melody , Paradise kiss , Peach Girl si multe altele =]] Deasemenea imi mai place si Vampire Knight , Junjou Romantica , Gravitation , Elfen Lied si bla bla xD
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !