25-05-2010, 07:42 PM
V-am citit si eu ultimele commuri si ma bucura ca nu sunt fete care exagereaza cu cosmeticele. E drept am postat aici, dar nu conteaza.
Da si eu am avut o colega care se machia in fiecare zi cu fond de ten, dar acum fata vine la scoala nemachiata si stiti ce ? E super draguta fara el ^___^ .
Hm, am vazut ca marea majoritate nu folositi creme sau alte rahaturi. Well, eu folosesc o crema cu vitamina A si B , care e hidratanta, adevarul e ca am avut o fata foarte stricata, nu din cauza ca m-am machiar sau ceva in genu, doar ca am folosit o crema nepotrivita si tenul mi s-a facut mai palid, aproape zici ca eram moarta iar porii mei saracii X_X. Am fost si la dermatolog si mi-au dat sa-mi iau o crema de un milion pe car enu am folosit-o deloc n.n'' .
Eu una va recomand sa folositi creme hidratante pentru ca alea nu fac rau si nici nu's de pitzi
. Va fac bine ^_^ chiar daca ziceti ca sunteti prea mici pentru creme si alea alea. Nu luati creme de la Avon sau cev ain genu, luati d ela farmacie, acolo stie ce-i mai bun
. Eu cel putin nu imi iau crema aia scump ... hm 7,5 lei parca :d .
Si da, uitasem, e buna, da rezultate din primele zile :p. Si mami o foloseste si ea are un ten care daca e afectat cat de putin, e vai de el, adica avea intr-un timp niste pete rosii pe fata de vai de capu` ei X_X . Dar acum nu mai are ^___^ .
Btw, ati auzit de MichellePhan ?
E pe Youtube, makeup artist <333
http://www.youtube.com/user/MichellePhan...sys1yIOnAI
Pe ast ail ador. Are destule videouri <3. Parca picteaza si nu parca machiaza
. Bafta la vizionat ^^' cei care vreti.
Da si eu am avut o colega care se machia in fiecare zi cu fond de ten, dar acum fata vine la scoala nemachiata si stiti ce ? E super draguta fara el ^___^ .
Hm, am vazut ca marea majoritate nu folositi creme sau alte rahaturi. Well, eu folosesc o crema cu vitamina A si B , care e hidratanta, adevarul e ca am avut o fata foarte stricata, nu din cauza ca m-am machiar sau ceva in genu, doar ca am folosit o crema nepotrivita si tenul mi s-a facut mai palid, aproape zici ca eram moarta iar porii mei saracii X_X. Am fost si la dermatolog si mi-au dat sa-mi iau o crema de un milion pe car enu am folosit-o deloc n.n'' .
Eu una va recomand sa folositi creme hidratante pentru ca alea nu fac rau si nici nu's de pitzi

Si da, uitasem, e buna, da rezultate din primele zile :p. Si mami o foloseste si ea are un ten care daca e afectat cat de putin, e vai de el, adica avea intr-un timp niste pete rosii pe fata de vai de capu` ei X_X . Dar acum nu mai are ^___^ .
Btw, ati auzit de MichellePhan ?

http://www.youtube.com/user/MichellePhan...sys1yIOnAI
Pe ast ail ador. Are destule videouri <3. Parca picteaza si nu parca machiaza

![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End