25-05-2010, 02:05 PM
Buna Touch Of Dark
Pai da imi plac Breaking Benjamin,chiar daca nu i-am ascultat foarte mult, imi place cum canta .
Nickelback hmmm...nu prea stiu multe dar promit sa ascult.
Curentul emo...pai nu mi se pare ceva foarte grav.Nu am nimic cu ei,cunosc niste emo si mi se par foarte de treaba.Am vazut si emo care se taie,cu asta nu st deacord,dar e viata lor totusi.Imi place stilul emo pt ca sunt diferiti.Dintre cei mai buni prieteni am unul care seamana cu un emo si e chiar foarte dragut.
Sunt din Valcea si am 13 ani.Vreau sa fim prietene
Nanami
Sa stii ca imi place sa citesc.Carti,fic-uri,reviste..inafara de ziare.
Culoare preferata.Iubesc albastrul:X
G-dragon? Imi place muzica si stilul.Pot spune ca foarte mult.
Da imi plac ceaiurile,mai ales cele de lamaie,menta,fructe de padure si musetel.
La pisici
Pai imi plac ambele rase.Nu pot alege...
Si da vreau sa fim prietene

Pai da imi plac Breaking Benjamin,chiar daca nu i-am ascultat foarte mult, imi place cum canta .
Nickelback hmmm...nu prea stiu multe dar promit sa ascult.
Curentul emo...pai nu mi se pare ceva foarte grav.Nu am nimic cu ei,cunosc niste emo si mi se par foarte de treaba.Am vazut si emo care se taie,cu asta nu st deacord,dar e viata lor totusi.Imi place stilul emo pt ca sunt diferiti.Dintre cei mai buni prieteni am unul care seamana cu un emo si e chiar foarte dragut.
Sunt din Valcea si am 13 ani.Vreau sa fim prietene

Nanami

Sa stii ca imi place sa citesc.Carti,fic-uri,reviste..inafara de ziare.
Culoare preferata.Iubesc albastrul:X
G-dragon? Imi place muzica si stilul.Pot spune ca foarte mult.
Da imi plac ceaiurile,mai ales cele de lamaie,menta,fructe de padure si musetel.
La pisici

Si da vreau sa fim prietene

![[Imagine: iloveyouanimesign.png]](http://img840.imageshack.us/img840/8100/iloveyouanimesign.png)